2777
2789

رفتارامون خیلی عجیبه 

اگر یک دختر در سن 19 سالگی ازدواج کرده باشه (کسی که فرهنگیان قبول شده) آدم بی هنری هست و هیچ هنری به غیر شوهر کردن نداشته. اما اگر یک دختر 19 ساله دوست پسر داشته باشه اتفاقا خیلی هم خوبه و به عنوان یک دستاورد خیلی بزرگ  تو این سایت تشویق میشه.

راجب سن ازدواج هم که نگم براتون کسی که تو سن 19 سالگی ازدواج میکنه از نظر نی نی سایتی ها قطعا بدبخت و بیچاره دو عالم میشه اما کسی که در سن 25 به بالا ازدواج کنه و ازدواجش هم سنتی نباشه ( اگه سنتی باشه بازم بدبخت میشه) قراره بهترین زندگی در این دنیا رو داشته باشه.

کسی که دلش میخواد ازدواج کنه بهش میگن مگه شوهر کردنم هنره؟ حالا ما شوهر کردیم چی شد؟ ( دوست  عزیز باید خدمتت عرض کنم شما بلد نبودی انتخاب درست کنی و درست زندگی کنی. نسخه زندگی خودت رو برای دیگران نپیچ) 

آهاا

ی چیز دیگه هم که میگن اینه مستقل شو خودت پول در بیار دیگه به شوهر نیاز نداری

( شوهر واسه شما به غیر عابر بانک نقش دیگه ای نداره؟)

ازدواج یک حس فطری هست و هر ادمی در یک سنی نیاز به تشکیل خانواده رو پیدا میکنه. خلقت انسان با زوجیت کامل میشه حتی اگر شما بخواید با این حس فطری سالها بجنگید به هیچ عنوان نمیتونید سرکوبش کنید.

(من نگفتم موافق ازدواج تو سن پایین هستم صرفا خواستم بگم واسه همه یک نسخه رو نپیچید)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حققققققق🤌🤍🦋

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

لطفا برام دعا کنید از سرماه برم سرکار 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

اینجاروجدی نگیربخون وردشو

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

مهم کیفیت شوهره اس خب

حالا تو هر سنی میخواد بیاد(بالای ۱۸ البته)

من به شخصه برام رفاه مهم بود

مردی که نتونه رفاهتو تامین کنه واقعا به درد نمیخوره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

تو ی کلام خلاصه کنم

همه چی بستگی به خودت داره 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نی نی یار جون شوهر عمت تعلیق نکن دیگه سیم‌کارت نداررررررررررمااااااااااااا پستمو نپسندیدی جواب نده من سلیطه ام حالیت میکنم با فوش گرفتیییییی

عقاید ها باهم فرق داره گلم من اینطوری فکر نمیکنم اصلا ولی دلیل نمی‌بینم بگم طرف مقابل غلط میگه 

همون‌طور که عقاید ها فرق داره انسان‌ها هم متفاوتند نمیشه نظر خودمونو بگونجونیم توی زندگی بقیه یکی نوزده سالگی ازدواج می‌کنه خوشبخت میشه و برعکس یکی با دوست پسر خوشبخت میشه و برعکس یکی با هیچکدوم از اینا خوشبخت میشه 

من تا حالا توو این چند سال هیچوقت ندیدم کسی رو تشویق به دوست پسر داشتن کنناتفاقا برعکس همیشه میگن وق ...

چرا بابا وقتی میگن سنتی ازدواج نکن یکی پیدا کن یعنی همین دیگه

یک نکته دیگر هم فراموش کردید اگه دیگران  دوست داشته باشند ازدواج کنند، عشق شوهر و به اصطلاح تو کف شوهر کردن بودن اما خودشون نه،  اینجا سرزمین عجایب لطفا جدی نگیرید 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓