2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیان سوال دارم

306 بازدید | 57 پست

فرض کنید پدر و مادرتون اهل پاکی و نجسی نباشند و نماز نخونن مشروب بخورن و ...

اما شما معتقدین و نماز بخونید و هر وقت برید خونشون مجبور شین همه چیتونو اب بکشید و خودتونو بچه هاتونو ببرین حمام

قطع ارتباط میکردین باهاشون یا رنج و زحمت این همه اب و ابکشی رو قبول میکردین؟

اصلا حکم شرعی چنین ارتباطی چیه؟ 

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخواستم باهاشون دیدار کنم توی خونشون نمیرفتم اگه خیلی پاک نیستن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
کم میرم میام ولی میرم بالاخره خانوادمن

همسرمو چکار کنم نمیتونم بگم این همه اوضاع پدر و مادرم خرابه خیلی سختم میشه هر دفه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

سعی کنین خونشون نرین نه اینکه رفت و آمد نکنین مثلن کافه ای جایی برین باهم

سوگندبه‌نامت‌که‌توآرامِ‌‌جان‌منی‌خدای‌‌عزیزم♥️خداوند با تمام نیروهایش در درون من است🤍🌱.مهربونی خدا وقتی اثبات ميشه که خودش تنهاست ولی تنهات نمیزاره دورت بگردم خیلی دوست دارم🥲💖حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ.خدای قشنگم سرنوشتمو انقدر زیبا بنویس که مادرم از ته‌دل بخنده(:

خونشون فرشاشون و پاک نباشه معتقد نباشند ادرار و خون نجسه

وا😐 دیگه غربی ها هم اینا رو رعایت میکنن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه