2777
2789

اونم با کسی که هم دختر بازه(صب با یکی‌میخابه شب با یکی دیگ) معتاده و هرچی صفت بد هست این داره... بعد شما دوسال بهش بگید با این نگرد.. اونم بگه قول نمیگردم دیگه تموم شده همه چی هطش زدم... ولی باز ببینید توی‌تماس هاش و‌پیام هاش که پنهانی رفته پیشش و به شما نگفته و یا پیچونده‌و‌دروغ‌گفته ک ن نبودم و‌جایی دیگه بودم

شما باشید چیگار‌میکنید؟؟

وقتی دوماه پیش بهش  گقتید که میخام برم تا تکلیفمو‌روشن کنی... ولی قول داده باشه ک دیگه پنهانکاری نکنه ولی باز انجام بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بستگی داره میدونی تو ازدواج خیلی سخته نظر دادن دوس بودی میگفتم کات کن اما باید به شرایطتت هم نگاه کنی که دوسش داری یا اصلا این قضیه برات انقد مهم هست که بخوای جداشی یا نه

اگه مجبور به رفتو آمد با اون طرف نیست چرا باید با همچین آدمی بگرده؟

مرض داره!!!

منم همینو‌میگم جتما یه سود و‌منفعت داره دیگه

ی مدت سیگار میکشید.. در صورتی که ب من میگفت تنفررر دارم از سیگار مچشو گرفتم ولی

مرض داره!!!منم همینو‌میگم جتما یه سود و‌منفعت داره دیگهی مدت سیگار میکشید.. در صورتی که ب من میگفت ت ...

مواظب باش

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
بستگی داره میدونی تو ازدواج خیلی سخته نظر دادن دوس بودی میگفتم کات کن اما باید به شرایطتت هم نگاه کن ...

آره برام مهمه. میدونی چرا

چون یه بار دوسه سال پیش

عقد بودیم توی پیام هاش دیدم

براش نوشته بود من برات دختر ۱۶ساله جور کرده بودک تو لیاقت نداری

وقتی یه نفر داره این حرفو‌میزنه به کسی ک متاهله

برای چی باید باهاش بگرده هنوززز؟؟؟

اونم به این اجبار و یواشکی

آره برام مهمه. میدونی چراچون یه بار دوسه سال پیشعقد بودیم توی پیام هاش دیدمبراش نوشته بود من برات دخ ...

اخه الان تو قهرم کنی باز میاد قول میده اما در اخر میزنه زیر قولش قشنگ باید فکر کنی اگه بچه نداری خوب بشین تصمیم بگیر چون اصلا این مردا عوض بشو نیستن اخر فقط سلامت روان تورو از بین میبره

عزیزم شب با یکی میخوابه صبح با یکی معتاده همه صفات بد رو داره و تو باهاش موندی؟ بچه داری؟

شوهر مننن نه عزیزمم مگه دیوونم با این ادم بمونم🥴

رفیقی داره اینجوریه... اونم پنهانی باهاش میگزده. منم همیشه بهش گقتم و صد بار قول داده نگرده ولی یواشکی میگرده باهاش وقتی من شک‌کنم یا چیزی بپرسم میگه نه اشتباه میکنی جایی دیگ بودم

صد در صد از بودن با اون دوسته یه نفعی میبره،حالا یا دختر میاره یا مواد یا سیگار یا حال خوش.

با گشتن با همچین ادمی،اگه هم خو نشه،هم بو میشه.

شهر رو عوض کن.یه جوری فاصله مکانی بنداز