2777
2789

به دروغ بگیم و بزنه رو پرونده طلاق 

نامه ثبتی چجوره؟؟؟؟

همه ی ما داریم فیلم بازی میکنیم سعی کن همیشه دو رو باشی و فکر نکنی همه مثل خودت صاف صادق هستن هرگز اینطوری نیست دلت برای کسی بسوزه باختی خوبی پیش از حد کوچیک و بی ارزشت میکنه و در نهایت از چشم میافتی همیشه دور و غیر قابل دسترس باش

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چ عوضیههههخخ

نامه ثبتی چجوریه؟؟؟؟

همه ی ما داریم فیلم بازی میکنیم سعی کن همیشه دو رو باشی و فکر نکنی همه مثل خودت صاف صادق هستن هرگز اینطوری نیست دلت برای کسی بسوزه باختی خوبی پیش از حد کوچیک و بی ارزشت میکنه و در نهایت از چشم میافتی همیشه دور و غیر قابل دسترس باش

نکنید اینکارووو

اگه مجبور شدید و کردید حتتتتتتتما صدای باباتون و به همراه تصویر ضبط کنید که داره مجبورتون میکنه

دعا کنید به آرزوهام برسم، نی نی سایتیا دعاشون میگیره.💜 درخواست نر های سایت و قبول نمیکنم.

شهادته?به دروغ میخوای بگی؟

اره بهش گفتم نمیگم بخدا بهم گفت میام داغت میکنم چیه این نامه ثبتی یعنی چی میخواد بزنه رو پرونده طلاق؟؟؟

نکنید اینکارووواگه مجبور شدید و کردید حتتتتتتتما صدای باباتون و به همراه تصویر ضبط کنید که داره مجبو ...

چرا  نامه ثبت چجوره اگه بزنه رو پرونده چی میشه؟؟؟؟؟؟؟ 

نره ب دروغ خودش بزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تورو خدا بگید

چه بیشعوره.آدم با دشمنشم این کارو نمیکنه چه برسه مادر بچه ش

بخدا دیشب خاست بکشتمون

چرا نامه ثبت چجوره اگه بزنه رو پرونده چی میشه؟؟؟؟؟؟؟ نره ب دروغ خودش بزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تورو خدا بگید

حتما میخوا ب مادرت مهریه نده 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀