2777
2789
عنوان

بابام میگه میخوام نامه ثبتی ازتون بگیرم که بگید مادرتون خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 30 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مهریه حتی با وجود ثابت شدن خیانت بازم تعلق میگیره

چی بگم والا 

پس میخواد ابروی مامانت ببره 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

این یعنی شما شهادت میدین ک مادرتون خیانت کرده و ابروشو میبرین

نهههههه بخدا خودش ب مادرم س بار خیانت کرد با چشم دیدم 

اگ بزور خاس ببره چ کار کنم؟؟؟؟؟ 

میگ مبکشمت باید بیای امضا بدی و اثر انگشت

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

چی بگم والا پس میخواد ابروی مامانت ببره

برای شهادت فک کنم برن تو دادگاه دست رو قرآن بزارن نه نامه محضری 

اگه باشه هم من اولین باره میشنوم تعهد عدم خیانت رو شنیدم اینو واقعا عجیب بود برام

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
برای شهادت فک کنم برن تو دادگاه دست رو قرآن بزارن نه نامه محضری اگه باشه هم من اولین باره میشنوم تعه ...

اره خیلی عجیبه 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

نهههههه بخدا خودش ب مادرم س بار خیانت کرد با چشم دیدم اگ بزور خاس ببره چ کار کنم؟؟؟؟؟ میگ مبکشمت بای ...

چرا میخوان طلاق بگیرن 

بابام معتاده مادرم کتک زده مارم زده بی پول بیکار نشکل مغزی دارع متادون و... مصرف میکنه

ببخشیدا بابات مشکل داره بخاطر همونه که شمارو مجبور میکنه