2777
2789
عنوان

بابام میگه میخوام نامه ثبتی ازتون بگیرم که بگید مادرتون خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهریه حتی با وجود ثابت شدن خیانت بازم تعلق میگیره

چی بگم والا 

پس میخواد ابروی مامانت ببره 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

این یعنی شما شهادت میدین ک مادرتون خیانت کرده و ابروشو میبرین

نهههههه بخدا خودش ب مادرم س بار خیانت کرد با چشم دیدم 

اگ بزور خاس ببره چ کار کنم؟؟؟؟؟ 

میگ مبکشمت باید بیای امضا بدی و اثر انگشت

همه ی ما داریم فیلم بازی میکنیم سعی کن همیشه دو رو باشی و فکر نکنی همه مثل خودت صاف صادق هستن هرگز اینطوری نیست دلت برای کسی بسوزه باختی خوبی پیش از حد کوچیک و بی ارزشت میکنه و در نهایت از چشم میافتی همیشه دور و غیر قابل دسترس باش

چی بگم والا پس میخواد ابروی مامانت ببره

برای شهادت فک کنم برن تو دادگاه دست رو قرآن بزارن نه نامه محضری 

اگه باشه هم من اولین باره میشنوم تعهد عدم خیانت رو شنیدم اینو واقعا عجیب بود برام

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

برای شهادت فک کنم برن تو دادگاه دست رو قرآن بزارن نه نامه محضری اگه باشه هم من اولین باره میشنوم تعه ...

اره خیلی عجیبه 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

نهههههه بخدا خودش ب مادرم س بار خیانت کرد با چشم دیدم اگ بزور خاس ببره چ کار کنم؟؟؟؟؟ میگ مبکشمت بای ...

چرا میخوان طلاق بگیرن 

چرا میخوان طلاق بگیرن

بابام معتاده  مادرم کتک زده مارم زده بی پول بیکار نشکل مغزی دارع متادون و... مصرف میکنه

همه ی ما داریم فیلم بازی میکنیم سعی کن همیشه دو رو باشی و فکر نکنی همه مثل خودت صاف صادق هستن هرگز اینطوری نیست دلت برای کسی بسوزه باختی خوبی پیش از حد کوچیک و بی ارزشت میکنه و در نهایت از چشم میافتی همیشه دور و غیر قابل دسترس باش

بابام معتاده مادرم کتک زده مارم زده بی پول بیکار نشکل مغزی دارع متادون و... مصرف میکنه

ببخشیدا بابات مشکل داره بخاطر همونه که شمارو مجبور میکنه

چن سالته ؟

19 دیسک کمر گرفتم از دست کارا بابام