2777
2789
عنوان

زیبایی بییییش از حد و دردسر ساز من 🫠😓😓😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 7513 بازدید | 234 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا یاد این آهنگه افتادم

زنگ بزن آمبولانس اینم از شانس ماس...

😂😂😂😂😂

زنگ زدن بیان کشته مردهات و جمع کنن

و خداوند ناظری است دانا عادل و صبور است پس کسی را که از خالق خیش در خفا نترسد و خجالت نکشد و گناهی را مرتکب شود که دانسته خدا پیوسته و آرام بر اعمال او نظارت میکند از آبرو با او سخن نگویید که پیوسته بزرگان ما گفتند کسی که از خالقش خجالت نکشد از هیچ مخلوقی خجالت نخواهد کشید و هرکس از خدایش نترسد از همه چیز خواهد ترسید  *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

بفرما اینم مدالت🏅حالا دیگه برو 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

حوصلم سر رفته بود گفتم‌برم نی نی سایت شاید یه تاپیک سم ببینم  سرگرم بشم

اجابت شد🤣🫡

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
این زندگی دیگع بدرد نمیخوره بیا باهم بریم تو غار زندگی کنیم ولی میترسم توام عاشق من بشی😂😂😂

دیگه وقتی  فقط خودمون باشیم مجبوریم باهم کناربیایم 😔😂

بیا بریم یه نسل جدید تولید کنیم اسمش بزاریم با اسیدزایگان

همون از اسید متولد شده ها

بچها چاقوها رو آماده کنید دستامونو خط خطییی کنیمممم😂😂

😂😂😂😂

امروز ۲۹ دی ۴۰۳ تا ۶ تیر که کنکورم بدم هیچ جا پیام نمیدم  تاپیکم نمیزنم اگر زدم خرم😂حواست باشه یگانه پای قولت وایستی