2777
2789
عنوان

زیبایی بییییش از حد و دردسر ساز من 🫠😓😓😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 7513 بازدید | 234 پست
کلا همه هرکس فکرشو کنی اما از این وضعیت راضی نیستم دیگع دارم خجالت زده میشم دارم شرمنده میشم احساس گ ...

اصلا داستان این طوری نیست که فکر میکنین😂

شما حساس شدین 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر پز نبود پس چی بود الان کاری از دست ما برننیاد😂😂😂

مبارکت باشه 

عکست رو بزار شاید اینجا هم کشته مرده پیدا کردی😂😂😂

امروز ۲۹ دی ۴۰۳ تا ۶ تیر که کنکورم بدم هیچ جا پیام نمیدم  تاپیکم نمیزنم اگر زدم خرم😂حواست باشه یگانه پای قولت وایستی

اینو گزارش کنین همجنسگرایی رو ترویج ندین 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   

تا عکس ندی باور نمیکنیم😁

البته عکسم بدی اینکه همه خانوما هم عاشقت میشن و بازم نمیتونیم باور کنیم شرمنده

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

و همچین عقل

یادم رفت

خدایا یذره هم قیافه به این بدبخت پز پوشالی بده تا اینقد تو فضای مجازی از زشتی بی کرانش اظهار عقده نکنه

و خداوند ناظری است دانا عادل و صبور است پس کسی را که از خالق خیش در خفا نترسد و خجالت نکشد و گناهی را مرتکب شود که دانسته خدا پیوسته و آرام بر اعمال او نظارت میکند از آبرو با او سخن نگویید که پیوسته بزرگان ما گفتند کسی که از خالقش خجالت نکشد از هیچ مخلوقی خجالت نخواهد کشید و هرکس از خدایش نترسد از همه چیز خواهد ترسید  *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺