2777
2789

خیلی زیاد ازش تشکر میکنم همش میگم ممنونم ودستت درد نکنه وکارت عالیه وفلان که طرف اخر سر ببخشید پر رو میشه چی کار کنم این اخلاقمو ترک کنم ؟چرا اینجوریم ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزت نفستو زیاد کن

خب حالا اون یکار کرده لازم نیست صد تا تشکر کنی ی تشکر کافیه 

وقتی هزار بار تشکر کن که هزار بار کمکت کرده باشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

منم اینطوریم هم از مهربونی و خوش اخلاقی و درک زیاد بقیه  میاد ،هم از  اینکه بچگی دهنمونو صاف کردن یه کاری واسمون میکردن و هی غر میزدن انگار یه سد دفاعی هست این رفتار که طرف یه کاری میکنه واسمون غر نزنه و بد اخلاقی نکنه

منم اینطوریم هم از مهربونی و خوش اخلاقی و درک زیاد بقیه میاد ،هم از اینکه بچگی دهنمونو صاف کردن یه ...

درسته عزیزم منم اینطوریم خیلیا بهم گفتن مهربونی با درکی ولی حس میکنم یسریا اخر سر پر رو میشن یه مشاور داشتم اولاش اینقد میگفتم کارت عالیه وفلان که اخراش دیگه اصلا کارامو نمیکزد .من همش واسه این تشکر میکنم که نگه طرف کار من به چشمش نیومده

درسته عزیزم منم اینطوریم خیلیا بهم گفتن مهربونی با درکی ولی حس میکنم یسریا اخر سر پر رو میشن یه مشاو ...

اره دقیقا منم این مشکلو دارم اکثرا جنبه ندارن ،طرف باد میکنه میره هوا برا خودمون شاخ میشه دیگه محل نمیذاره بهمون