2777
2789
عنوان

خانومای ماهر در بچه داری بیاید بگید من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 84 پست
عزیزم مشکل‌من صداست خبگفتم که کلا نمیخوابه کل روز‌بیداره

چآره ای نداری

این‌بچه طبعش همینه

پسرم این مدلیه.به خانواده پدریش رفته

از نوزادی هم همین بود.الانم تا خاموشی نزنیم و نبینه رفتیم توی اتاقمون اونم نمی‌خوابه😐

از همون بیمارستان بعد زایمان این خانوم حساسع به صدا خوابش خیلی سبکه نفس بکشی پیشش زود بیدار میشه

بعضیا سرشت شون همینه بد خوابن کم خوابن بزرگ هم بشن همینن تخصصی ب نام متخصص خواب داریم میتونی ببری پیشش

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چطور تو سرو صدا بخوابونیم؟؟ اخه سروصدا باشه اصلا نمیخوابن، شما راهکارتون چی بود؟

بچه بزرگم همیشه تلویزیون روشن بود. بچه کوچیکم که علاوه بر تلویزیون سر و صدای پسر بزرگمم بود. نمیگفتم بچه میخواد بخوابه تلویزیونو خاموش کنین یا سر و صدا نکنین. بچه بخواد بخوابه میخوابه. اینو من وقتی دختربرادرم کوچیک بود متوجه شدم. اونم حساس کرده بودن به سر و صدا. بعد عروسی داییش بچه توی بغلم دقیقا جلوی گروه موسیقی با اون همه سر و صدا خوابید و تکون نخورد. 

عزیزم مشکل‌من صداست خبگفتم که کلا نمیخوابه کل روز‌بیداره

بچه ها کلا روزا خواب ندارن ولی منم برای پسرم همینکارو میکردم تلوزیون روشن میزاشتم خوابش خوبه با سر و صدا بیدار نمیشه 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛

عزیزم یعنی چی جای ساکت نخوابونه؟ مگه بچه به این راحتیا عادت میکنه؟ الان وقتیه که باید بخوابه رشد کنه ...

منظورم این نیست که بالاسرش عروسی بگیره که منظورم اینه که حساسش نکنه جوری که وقتی میخوابی هیچ کس نفس هم نکشه چون بعدا خودش اذیت میشه

شب که صدا نیس راحته عزیزم ولی وای روزا پدرمودرمیاره

خیی عجیبه

راستش دختر من هم به شدت به صدا حساسه ولی یادمه حداقل تا ۴ ماه توی سروصدا هم می‌خوابید ولی بعدش صبح‌ها همسرم باید مثل دزدا بره سرکار که بیدار نشه

انگار حتی از داخل اتاق دربسته هم صدای نفسمون رو میشنید و بیدار میشد.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
میفهمم عزیزم‌من یه پسر هم دارم مدام در حال ‍بازی و شیطنت صدای اونم هست ولی دخترم عادت نمیکنه اصلا

نمیدونم عزیزم

این تجربه من بود. به خصوص که من اون موقع توی یه خونه با مادرشوهر زندگی میکردم. شنگول میرفت منگول میومد. مادرشوهرمم بهشون میگفت رفتین درو محکم ببندین که صداشو بشنوم. دیگه خودت حساب کن. 

بچه بزرگم همیشه تلویزیون روشن بود. بچه کوچیکم که علاوه بر تلویزیون سر و صدای پسر بزرگمم بود. نمیگفتم ...

ربطی نداره عزیزم بچه ای که به صدا حساسه از اول نوزادیش اینجوریه 

نه اینکه بعدا حساس بشه و بشه اموزشش داد 

استارتر خواهشا به این نظرات که میگن تلویزیون روشن بذار گوش نده

من بچه مو بردم فوق تخصص اطفال بهش گفتم میخوام با صدای تلویزیون بخوابه اینقدر دعوام کرد 

گفت بچه سیستم عصبیش در حال تکامله و نیاز به آرامش داره فقط صدای سفید مثل جاروبرقی ، سشوار مجازه چون شبیه صدای رحم مادره 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
ربطی نداره عزیزم بچه ای که به صدا حساسه از اول نوزادیش اینجوریه نه اینکه بعدا حساس بشه و بشه اموزشش ...

نمونه‌شو بهت گفتم جانم

از بزرگترات بپرس. قدیمیا اصلا این چیزا رو قبول نداشتن. میگفتن بچه رو ما عمل میاریم. این عادات باید از همون اول درست شکل بگیره. مگر اینکه بچه مشکلی داشته باشه. وگرنه بعد چند بار تلاش راه میاد. 

ربطی نداره عزیزم بچه ای که به صدا حساسه از اول نوزادیش اینجوریه نه اینکه بعدا حساس بشه و بشه اموزشش ...

دقیقا من چقدر با خانواده شوهرم سر این موضوع دعوام شد 

بهم میگفتن تو بچه رو به سکوت عادت دادی که با سر و صدا بیدار میشه 

حالا چه سر و صدایی هم بود واقعا آدم بزرگ هم نمیتونه توی شلوغی مهمونی بخوابه

یه مدت اینقدر بهم طعنه زدن خواستم بچه مو به صدا عادت بدم توی سر و صدا بخوابه بچه اینقدر از بیخوابی گریه میکرد هلاک شد کاهش وزن هم داشت دیگه به حرف هیچکس گوش ندادم فقط با صدای جاروبرقی که دانلود کردم بچه رو خوابوندم خداروشکر وزنش هم برگشت 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
استارتر خواهشا به این نظرات که میگن تلویزیون روشن بذار گوش ندهمن بچه مو بردم فوق تخصص اطفال بهش گفتم ...

دقیقا ب منم یکی میگفت تلوزیون روشن کن فلان کن پسرم بیدار میشد علاوه بر بد خوابیش‌گریه ‌و کلافه من تا ۳ ۴ ماهگیش با صدای جارو میخوابوندمش  باز رو بقیه صداها زیاد حساس نبود نمیشنید بعدش کم کم بهتر شد البته الانم همینه شبا ی صدای کوچیک بیاد بیدار میشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
عزیزم پسر منم همینطوره الان چهار ماهشهصدای جاروبرقی دانلود کردم میذارم بالای سرش راحت میخوابه دیگه ح ...

منم دانلود کردم عزیزم 

بخدا کلافه هستم 

تمام راه هایی که دوستان میگن‌رو‌انجام دادم 

رفتم تاپیک‌سال ها پیش رو هم خوندم 

میگم دستگاهی هدفونی چیزی نیس مخصوص نوزاد؟