2777
2789
عنوان

خانومای ماهر در بچه داری بیاید بگید من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 84 پست
از همون بیمارستان بعد زایمان این خانوم حساسع به صدا خوابش خیلی سبکه نفس بکشی پیشش زود بیدار میشه

یعنی طول شی که صدا نیست راحت میخوایه؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب بیدار میشه ، فکرکنم خصوصیات اخلاقی بچه باشه، بچه اولم این مدلی بود راهی نداشتم ، بچه دومم رو رفتم ...

عزیزم باید توی سر و صدا بخوابه. نه که وقتی خوابید تازه سر و صدا کنی. ربطی به بچه نداره. نوزاد هر جوری که بخوای میشه. 

عزیزم پسر منم همینطوره الان چهار ماهشه

صدای جاروبرقی دانلود کردم میذارم بالای سرش راحت میخوابه دیگه حتی با صدای تلویزیون و ... بیدار نمیشه چون اون صدا بالای سرشع

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
خوابش درست میشه اتفاقا اصلا جای ساکت نخوابون بذار عادت کنه وگرنه ببری جایی نتونه بخوابه بدخواب میشه ...

عزیزم یعنی چی جای ساکت نخوابونه؟ مگه بچه به این راحتیا عادت میکنه؟ الان وقتیه که باید بخوابه رشد کنه من هم به گفته اطرافیان خواستم پسرمو به صدا عادت بدم بخوابه بچه م اینقدر از بیخوابی گریه میکرد هلاک شد یه کیلو هم کم کرد دکتر میخواست فحشم بده 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

پسر منم همینه حتی الان یسالشع شب موقع خوابش با بدبختی و هیس هیس میریم سرویس😑

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید