2777
2789

نوزاد بیست روزه ام بشدت حساسه به صدا 

با صدای حرف زدن هم بیدار میشه 

یعنی کل روز رو بیداره بخوای لیوان اب برداری بخوری بیدار میشه 

راهکاری هست ؟چیکار کنم 

به سرم زده یه چیزی درست کنم مثل هدفون بزنم گوشاش

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وقتی خوابه تلویزیون روشن کن یا آهنگ بزاراجازه نده اطرافش ساکت باشه

خب بیدار میشه ، فکرکنم خصوصیات اخلاقی بچه باشه، بچه اولم این مدلی بود راهی نداشتم ، بچه دومم رو رفتم با این روش انجام بدم اونم با هر سرو صدا بیدار میشد

خب بیدار میشه ، فکرکنم خصوصیات اخلاقی بچه باشه، بچه اولم این مدلی بود راهی نداشتم ، بچه دومم رو رفتم ...

دقیقا پسر من خیلی راحت بزرگ شد

به صدا بیدار نمیشد راحت میخوابید ولی دخترم دمار از روزگارم دراورده همین الانم بغلمه ای خدا

مطمئنی  مال صداست؟

کولیک یا رفلاکس نداره؟

نوزاد  ۲۰ روزه معمولا توی سرو صدا هم باید بتونه بخوابه

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
عزیزم مشکل‌من صداست خبگفتم که کلا نمیخوابه کل روز‌بیداره

گلم مگه نمیگی با کوچکترین صدایی بیدار میشه؟ راهکار همینه. توی سر و صدا بخوابونش تا عادت کنه. این چیزیه که بعد از بزرگ کردن 2تا بچه یاد گرفتم. 

هیچوقت توی سکوت بچه رو نخوابون. 

مطمئنی مال صداست؟کولیک یا رفلاکس نداره؟نوزاد ۲۰ روزه معمولا توی سرو صدا هم باید بتونه بخوابه

از همون بیمارستان بعد زایمان این خانوم حساسع به صدا 

خوابش خیلی سبکه 

نفس بکشی پیشش زود بیدار میشه

گلم مگه نمیگی با کوچکترین صدایی بیدار میشه؟ راهکار همینه. توی سر و صدا بخوابونش تا عادت کنه. این چیز ...

چطور تو سرو صدا بخوابونیم؟؟ اخه سروصدا باشه اصلا نمیخوابن، شما راهکارتون چی بود؟

گلم مگه نمیگی با کوچکترین صدایی بیدار میشه؟ راهکار همینه. توی سر و صدا بخوابونش تا عادت کنه. این چیز ...

میفهمم عزیزم‌

من یه پسر هم دارم مدام در حال ‍بازی و شیطنت صدای اونم هست ولی دخترم عادت نمیکنه اصلا