2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا میکنه بزرگه دیگه ببرش دکتراحتمالا استرس داره بچه یاخدایی نکرده مشکل پزشکی

بچه من نیست بچه دوستم ازم خواست اینجا بپرسم شش ماه پیش بردنش دکتر گفته مشکلی نداره

خیلی دعواش کردی؟لج نمیکنه؟رابطت رو باهاش خوب کندعواش نکنبهش بگو‌اگه امروز دسشوییتو بگی فرشته مهربون ...

بچه من نیست سوال دوستمه اینجا پرسیدم میگفت براش جایزه هم خریدم فایده نداره دیگه این آخرا فقط دعواش میکنن خسته شده

خودتون هر دوسه ساعت ببردیش دستشویی

نصف شب بیدارش کنید ببردیش دشتشویی

از شورت های آموزشی از پوشک گرفتن استقاده کنید که لباسش کثیف نشه

قصری بخرید براش انگیزه شه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

با اجازه استارتر گل 

من و دوستان توی تلگرام گروه حذف تاپیک داریم .خوشحال میشم اگه تعداد تاپیکاتون زیاده و دوست دارید پاک بشن ،عضو گروهمون بشید روش کار هم به این صورت هست که . لینک تاپیکامونو میفرستیم بچه ها گزارش میزنن و تاپیک خودکار میترکه . فعلا هم شکر خدا تعلیقی نداشتیم

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

بچه من گاهی اوقات همینه.  هنوز شب ها پوشکش می کنم  صندلی پی پی اش رو هم گذاشتم کنار سالن تا می گه سریع می زارمش تو اون.  تا بخواد لره تا دستشویی خودش خراب می کنه 

من دعواش نمی کنم بچه است گناه داره مدارا می کنم

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

بچه من نیست بچه دوستم ازم خواست اینجا بپرسم شش ماه پیش بردنش دکتر گفته مشکلی نداره

صحبت میکنه ؟ارتباطش خوبه ؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است