2777
2789
عنوان

درچه حالین حال دلتون چطوره ❤️💫

615 بازدید | 113 پست

من روزه بودم باز کردم نماز و چله خوندم حالا چایی ریختم بخورم 

🌸

❤️بر چهره دلربای مهدی صلوات 🩷 نوشتن و گفتن صحیح ان شاء الله هست 🌸 لطف کنید برای حاجات همه دعا کنید ❤️التماس دعا ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم قبول باشه دراز کشیدم رو تخت پسرم، کف پاهام لکه لکه قرمز و کبود شده، نمیدونم شاید زیاد سرپا ب ...

قبول حق نازنین 

برو دکتر یه سر🌸💫🤍

❤️بر چهره دلربای مهدی صلوات 🩷 نوشتن و گفتن صحیح ان شاء الله هست 🌸 لطف کنید برای حاجات همه دعا کنید ❤️التماس دعا ❤️

قبول باشه گلم🌱منم رفته بودم بازار جنس بیارم الانم از بس سرفه کردم خفه شدم

قبول حق عزیزم 

خسته نباشی 🥺♥️

نوش جان قبول باشه عزیزم ما راهم دعاگو باش 😍🌷🌸🌱

من دارم پفک میخورم نیم ساعت استراحت دادم به پسرم 

بعد باز برم ریاضی باهاش کار کنم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

سه تا پزشک تو خانوادمون هست، بهم گفتن واریسه، استراحت کن

ای بابا 

پس بخاطر سرپا موندنه

نوش جان قبول باشه عزیزم ما راهم دعاگو باش 😍🌷🌸🌱من دارم پفک میخورم نیم ساعت استراحت دادم به پسرم ب ...

الهی حاجت روا بشی قبول حق نازنین❤️‍🔥

موفق باشین عزیزم 

قبول باشه عزیزم🤍گریه میکنم و اینجا تاپیکارو میخونم

قبول حق عزیزدلم 

چرا چی شده 

مریضم،سرماخوردم شدید در بستر بیماری..کسی هم نیس پیشم حال ندارم چایی درست کنم حتی

اخی بهتر باشی عزیزم 

الهی همه مریضا و هم شما شفا پیدا کنن آمین🥺♥️