2777
2789
عنوان

از وسایل آرایشی هایی که راضی بودید بگید💄

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 107 پست
من اصل زیاد خریدم ولی چند تا که اکثرا توان خرید داشته باشن رو میگم ریمل ایزادورا نارنجی خیلی راضی بو ...

سی سی کرم فارماسی واسه پوست چرب و حساس که سریع جوش و لک میاره و خیلی حساسه خوبه؟

وقتی با منی مالی 😎،از چشام که بیفتی بیت المالی 😏.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره دلبراماوحشی وسریره هم ازپارسال نیستن ،دلم براتاپیکای جوک دلبریه ذره شده

@دلبراماوحشی     این حالش خوبه ولی الان تگش میکنم باز  احتمالا سال دیگه این موقع ببینه 😁 اینجا دیگه در ارتباط نیستیم از بس   سایت بیخود شده. خارج از سایت می بینمش

سارا فکر کنم دو سالی هست که آخرین ریپلایمو جواب نداده امیدوارم هرجا هست شاد و سلامت باشه . 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اعتماد ب نفسی ک بخاد باارایش بخاد میخام نیادارایش روزانه چ صیغه اییه بنظرت ی ابرسان میزنم یه فرمژه ...

منم اگه مراسم خاصی باشه ترجیح میدم آرایش کنم در حالت عادی نچرال و بی آرایشم.

وقتی با منی مالی 😎،از چشام که بیفتی بیت المالی 😏.

چن ساله لوازم ارایش برام مسخره شده کلی پول وهزینه بدی برای چی آسیبم میزنی وپول میدی وبرای کی؟اگ واس ...

حق

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

ضد آفتاب....  فلوئیدی پیکسل

آبرسان ..... سیمپل

کانسیلر ... تارت

پنکک . مای

پودر فیکس .... مای

باید زندگی کرد   گاه با یک گل سرخ  گاه با یک دل تنگ  گاه با سوسوی امیدی کمرنگ  
منم اگه مراسم خاصی باشه ترجیح میدم آرایش کنم در حالت عادی نچرال و بی آرایشم.

قیقا نیازی نیس ..

کلا ی زمانی هرروز ارایش میکردم کارندارم ک چقدر هزینه داشت همونا مرتب ریمل  کرم. خب ک چی بقیه بیشتر نگام کنن یابگن چ خوشگلی؟ی چنتا مرد زن دار یبار تو مطب بودم کنار زناشون زل زدن بهم  خیلی حس بدی گرفتم چون زناشونم متوجه شدن ازاون موقع دیگ ارایش نکردم .

ی چیز دیگ ام ک فهمیدم اون موقع اگ ریمل واینارومیدم اعتماد ب نفسم بیشتر بود وقتی نداشتم روم نمیشد بایکی رودررو شم حتی یبار با ی اوضاع داغونی خاستم برم درمانگاه زیر سرم  سریع یکم ریمل زدم شوهرم گفت وااای توروخدا بیا برو داری میمیری 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست