2777
2789
عنوان

از وسایل آرایشی هایی که راضی بودید بگید💄

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 107 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاندن ریمل سبز و بین ایرانی ها کالیستا بنفش

کرم پودر سی سی کرم فارماسی و چون یکم خشکه و رنگش گچی با بی بی کرم درماتیپیک مخلوط میکنم و ترکیب رنگ و بافت خوبی به پوستم میده 

رژ لب و مداد گلدن رز 

تینت لب هم اتود

اهل آرایش روزانه نیستم ولی اینها برام اوکی بوده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
پنکک اریزون . خیلی صاف و یکدست میشه اصلا کیکی و ضایع نیست انگار هیچی نزدی

قیمتشو بهم میگی گلم؟ 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

تمام وسایل ارایشی برند شَنِل،مک،هدی بیوتی

سه تاش عاااالیه

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

چن ساله لوازم ارایش برام مسخره شده کلی پول وهزینه بدی برای چی آسیبم میزنی وپول میدی وبرای کی؟اگ واس ...

به هر حال برای هرجایی یه رسیدگی باید کنیم 

آرایش روزانه دیگه خیلی سبک تره 

ولی خب برای خودتون برای روحیتون برای اعتماد به نفس 

تینت لب اتود ریمل صورتی اسنس خط لب پهن اسنس ژل آبروی مورلی فوووووق العادست

ژل ابروی مورلی چندگرفتین گلم،عزیزم چقدر کم میایین سایت خیلی وقته ندیده بودمتون

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست