2777
2789
عنوان

داستان سیاه بخت ترین ادم دنیا که ازاول زندگیش نحسی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 58 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آه عجب مهمونای نفهمی بزن تو روشون بگو ما هم بابام چند ماه پیش سکته خفیف کرد به هیچکس نگفتیم هی میخواستن برن بیان دیگه دوباره بعدش یه بار دیگه که حالش خوب نبود بیمارستان بستری بود به عموم گفتیم اونم به یه عموی دیگم گفت کل فامیل فهمیدن پسرعمو های بابام قیافه میگرفتن که چرا بهشون نگفتیم منم وسط جمع گفتم مهم ندونستیم بگیم آخه نفعی ندارین چرا باید بگیم گورشونو گم کردن رفتن یه دوبار واستا تو روشون حداقل مهمون دیگه نیاد

با کِه نَجوا بُکُنَم این هَمه تَنهایی را ...️

۲۴

از عموها و عمه هاتون نمی تونید کمک بگیرید؟

پدرتون یه آدم مقتدر  بوده الان شکسته و یک جا نشین شده حالش خیلی بده درد هم ازون طرف امونشو بریده و امیدش هم از دست داده شرایط خیلی بدی رو میگذرونه، باید تحملتونو بیش تر کنید برات دعا می کنم عزیزم. مطمئن باش خدا برات جبران می کنه.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم

مهربونای سایت مامانم مریضه

خیییییلی حالش بده

لطفا هر کس از ته دلش راضیه

۵ مرتبه ( اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ )

به نیت سلامتی و عمر دوباره

برای مادرم بخونه

لطفا هر کس خوند لایک کنه

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚
ما چون بیمار داشتیممن درکت میکنم.سرماخوردگی مادر و داداشت خیلی معظل نیساونا باید بهت کمک کنن

دست تنهام کمرنمونده برام دانشگاه ول کردم شبا خواب ندارم الان شب شد شب نحسسس تاصبح باید بیدارباشم😭😭😭 مسئله خواب نیستا دست تنهایی فشار اورده صبح ۷صبحانه گذاشتم ۸ رفتم گوشت خریدم ۹ ناهارگذاشتم  بپزهذ۱۰ اب انار گرفتم مهمون اومده کای ظرف باز نهار و.....تاشب درگیرم کمرم ب زمبن نمیخورع

دست تنهام کمرنمونده برام دانشگاه ول کردم شبا خواب ندارم الان شب شد شب نحسسس تاصبح باید بیدارباشم😭😭 ...

عزیزم نامه بیماری پدرتونو ببرید می تونید مرخصی بگیرید 

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
دست تنهام کمرنمونده برام دانشگاه ول کردم شبا خواب ندارم الان شب شد شب نحسسس تاصبح باید بیدارباشم😭😭 ...

حق داری خیلی کار زیاده اخه  مادربرادرت چرا مریض شدن ؟بلا دورباشه الهی

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

منم پدرم بیماربودچن سال فوت شدولی زحمت نداشت برامون امروزشد۱۰ساله فوت شده ولی کاش باوجودمریضیش زنده ...

نههههههه حرفت اشتباهیههه در کنار عذابی ک اون بامریضیش میمشه اطرافیانش ۱۰۰۰۰۰۰برار بدترع