2777
2789

من ۲۴سالمه تا ۱۱سالگی ک بابام بد اخلاق دست ب بزن بددهن ازاونا ک وحشت میکنی کنارشون باشی دعوا و...

۱۱سالم بود مریض شد سیروز کبدی 

ک تاالان باتمام بدبختیاش بد اخلاقیاش بی پولیاش بهونه هاش ساختیم سال ۹۱ ک مریضشد تریاک شروع کرد برا دردش ک این چند سال اخیر شبانه روز میکشید اسنپ میرفت همه چی خوب 

ک دوماه پیش یهوخونه نشنی شد ۳هفته پیش بردیمش بیمارستان بستری کذبعد ۱۰روز مرخص شد دکتر گفت سرطان کبد دارع و.......

من بخشیدمش خداشاهده تو این ۱۴سال کم نزاشتیم مامانم پا ب پاش کار کرد خونه خرید پشت بابام بودبااین ک‌بابلم بددهن تهمت دعوا و..‌‌ طفلک مامانم موندبیمارستان ک دائم مامانم کنارش مرخص ک شده همه چی براش فراهم 

ازاین ور دلم ب حالش میسوزع 

از اینور با حرفاش مثلااب میوه مزه کردم ترش نبود حالا خورده ترش کرده منو نفرین میکنه خودش گف بدع شبا تاصبخ پا ب پاش بیدار صبحا دسشویی ببرش غذاشو بدع

نمیدونم ی حس تنفر ی خی دلسوزی دارم

حالم خیلی بده😭😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو ماهه تازع مریضهچرا انقدر زود خسته شدیزیاد عمر نمیکنه

۱۴سالع وضع اینه🙂🙂ما اصلا منت نزاشتیم همیشه بابام طلبکارعهه من بخشیدمش هر بدی درگذشته بود این سبا تاصبخ پاهتش ماساژ میدم بخابه و.....

ولی باکاراش ادم دق میده

۱۴سالع وضع اینه🙂🙂ما اصلا منت نزاشتیم همیشه بابام طلبکارعهه من بخشیدمش هر بدی درگذشته بود این سبا ت ...

بهر حال نمیمونه

سرطان کبد داره

دکتر گف چقدر زندس؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
دو ماهه تازع مریضهچرا انقدر زود خسته شدیزیاد عمر نمیکنه

من از ۱نیم طهر براش گوشت بوغلمو گذاشتم تاالان  میج گوشت بوقلمو نپختهههه😭😭😭خوب حرفا بهونه هاش دق میده ادمو

من از ۱نیم طهر براش گوشت بوغلمو گذاشتم تاالان میج گوشت بوقلمو نپختهههه😭😭😭خوب حرفا بهونه هاش دق م ...

بابای من پا میشد مارو میزد

۱۳ ماه مریضیش طول کشید به رحمت خدا رفت

نگفتی دکتر نظرش چی بوده

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
بابای من پا میشد مارو میزد۱۳ ماه مریضیش طول کشید به رحمت خدا رفتنگفتی دکتر نظرش چی بوده

دکتر گفت سیروز کبدی ۱۴سالع کبد دیگ نمیکشه داره ب توده سرطانی بدخبم تبدیل میشه