2777
2789

همسرم سر کار نیدل استیک شدن ( سوزن آلوده رفته تو دستشون) 

میشه دعا کنین تیتر آنتی بادیش منفی باشه

خیلی ناراحتم خودشم خیلی ناراحته و من باید دلدلریش بدم

اولش که اصلا به من نمی گفت با اصرار گفت

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای سلامتیش حمد میخونم

ممنونم عزیزم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

صلوات فرستادم براش . ایشالا ک منفیه .

مرسی ایشالا

قشنگ توی شوکم

انشاالله ک منفیه دعا میکنم

انشالله

سوزنه قطعی آلوده بوده یا مشکوکه؟ نذر بکنید براش صدقه بدید ما هم دعا میکنیم ان شاالله هیچیش نباشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

سوزنه قطعی آلوده بوده یا مشکوکه؟ نذر بکنید براش صدقه بدید ما هم دعا میکنیم ان شاالله هیچیش نباشه

هپاتیت داشته بیمار و با اینکه گفته و همسرم باید خیلی احتیاط میکردههههه نکرده 

هپاتیت داشته بیمار و با اینکه گفته و همسرم باید خیلی احتیاط میکردههههه نکرده

بعضی حوادث خیلی عجیب پیش میان توش تسلط داری ، آگاهی داری روی کاغذ همه چیز به نفع اینه که اون اتفاقه نیفته ، ولی وقتی یه اتفاق بخواد بیفته انگار همه چیز دست به دست هم میده که اون اتفاقه بیفته

اینطور موقع ها شک نکنین یه چیزی برای رشد تون توی این حادثه وجود داره ببینین از دل این حادثه چه رشدی قراره بکنید ؟ فکر کردن به این موضوع خیلی به آرامش تون کمک میکنه 

قبل از اینکه جواب آزمایش بیاد هم فشار نیارید به خودتون ان شاالله هیچی نیست و تیتر آنتی بادیش منفی باشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

وای خدا

🥲🥲🥲🥲🥲🥲

انشالله منفیه خداکمکش کنه

وای خدا خیلی ناراحته 

منم همین طور 🥲🥲🥲 و دیگه بهم دستم نمیزنه این روی اعصابمه