2777
2789
عنوان

بخاطر این دلیل من گیاه خوار هستم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4871 بازدید | 227 پست
این لطف و به خودت بکن و همه چیز خواری رو در پیش بگیربدن انسان پروتیین میخواد سبزیجات بیشتر کربوهیدرا ...

داداش من بالای ۳۰ ساله گیاهخواره 

اصلا نه بیماری چربی نه قند و بشدت سرحال 

رژیم غذاییشون پر از ویتامین و... ست 

اتفاقا بشدد تنوع غذاییشون از ما ببشتر و سالمتره 

چون شما نمیپسندی دلیل نمیشه بکوبونی

متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بنظرتون گیاهخواری درست نیست؟ انجامش ندم؟ خیلی سعی داشتم انجامش بدم ولی ، هم اینکه نمیتونم رژیم ...

هیج پروتئینی به پای پروتئین حیوانی نمیرسه

اگه برا تصفیه بدن سبزیجات خوردن رو انتخاب کنین خوبه ولی در کنارش حتما یه مقدار کم هم شده از گوشت و مرغ و پروتئین های حیوانی بزارین، تا تکمیل کنه غذاتون رو

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
داداش من بالای ۳۰ ساله گیاهخواره اصلا نه بیماری چربی نه قند و بشدت سرحال رژیم غذاییشون پر از ویتام ...

ویتامین برای سلامتی کافی نیس 

من خیلی کار دارم و باید برم 

اگه دیگه جواب ندادم ببخشید 😍

رجینا فلنجی هستم.

برای همین گیاهانی که می خوریم، موقع شخم زدن زمین های کشاورزی کلی موش کور، حشرات، وزق، کرم خاکی و ... کشته میشن...

حیوون که فقط گوسفند، مرغ و گاو نیست که....

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت
بادمجون و گوجه و سیب زمینی و ماکارونی و اش رشته و اینجور غذا ها 😂

این اداها مال تا وقتیه که شوهر نکردی شوهر کنی باید صبحا بری کله پزی ظهرا باقالی پلو با گردن بپزی و شبا بری دل و جیگر بزنی😋

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
اخه برای چی جون اون بنده خدا رو بگیرم که خودمون سیر بشیم وای یه ماهی یا گوسفند چطور سرشون رو میبرید ...

با لذت میخوریم

من یه روز گوشت نخورم نمیشه 

چیزی که خدا حلال کرده حروم میکنید 😒

خدا آفریده واسه همین کار

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
داداش من بالای ۳۰ ساله گیاهخواره اصلا نه بیماری چربی نه قند و بشدت سرحال رژیم غذاییشون پر از ویتام ...

بدن انسان به ویتامین خیلی کم نیاز داره فقط زمانی که مجروح میشه برای ترمیم به ویتامین نیاز داره بقیه زمان های عادی نیاز بدن به ویتامین خیلی کمه و خود ویتامین زیاد باعث فشار به کبد میشه تا دفع بکنه و همینطور روده ها رو خراب میکنه مثلا شما زیاد پرتقال بخوری روده هات خراب میشه سردی میگیری و هزار درد

بدن انسان اصلیترین منبع تغذیه اش پروتئین هست که از گوشت تامین میشه و الان ثابت شده پروتئینی که در گوشت هست خیلی خیلی با پروتئین تو حبوبات فرق داره  جایگزین اون نمیشه

اکثر ادم های مشهوری که گیاه خوار شدن خیلی سریع جونشون رو از دست میدن مثل استیو جابز که سرطان گرفت و دکتر گفته بود گیاه خواری باعث شده یا صادق هدایت و ...

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد 

با گیاه مشکلی ندارم میخورم چون اونم نخورم میمیرم🤣

سر بادمجون طفلک و میبری پوستش و میکنی

چجوری دلت میاد بی رحم🥲🤧😭

شاید بچه هاش خونه منتظرش باشن🥺😭

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

اخی...ناراحتی بقیه تو یخچال خونشون جسد دارن؟

سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(: