2777
2789
عنوان

دختره چقدر پرروئه به برادرم گفته خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 6061 بازدید | 219 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا دختره چیزی سفارش میداد داداش اسی و خود اسی معلوم نبود چیا میگفتن بهش الان ک چیزی نخواسته دارن ب ...

این عنوانم واسه من داستان شدا

اینجوری نوشتم پررو که نظرات بیشتری بتونم بخونم

من تایم ناهارو ندیم شرمنده اگه اون تایم بوده یه تعارف خشک خالی هم نکرده بشدت خسیس بوده پسره البته بب ...

دشمنت شرمنده داریم تبادل نظر می کنیم 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
عزیزم دختره پر رو نیس فقط خواسته اش رو رک گفته غکر کن با طرف تایم نهار رفته بیرون و گبنه برگشته خونه ...

چ ربطی به لاشی بودن دارههههه😂یعنی اگه طرف شخصیت داشته باشه دختره رو گشنه برنگردونه لاشیه؟😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

شما برادرت رو بهتر میشناسی. ایشون واقعا از روی خساست برای نهار و شام تعارف نزد؟

والا واسه خودش که خوب خرج می‌کنه

ولی نمی‌دونم واسه همسرشم بعدا اینجوری باشه یا نه

هم داداشت خسیسه و هم دختره نخورده س در و تخته با هم جوره 🤣🤣

یعنی هرکی به خاطر این رفتار بهش بربخوره نخورده ست؟

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  روزشمار بارداری نیست. ((پاینده و جاودان باد ایران))                                               

عزیزم دختره پر رو نیس فقط خواسته اش رو رک گفته غکر کن با طرف تایم نهار رفته بیرون و گبنه برگشته خونه ...

خیلی خوب از جوانب مختلف نگاه کردید به قضیه

خیلی ممنون از نظرتون

حق با دخترس ادم شده الکیم ی تعارف میزنه 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید