2777
2789
عنوان

دختره چقدر پرروئه به برادرم گفته خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 6059 بازدید | 219 پست
منم به برادرم گفتم خیلی اشتباه کردی باید حداقل یه تعارف میزدی، اخه دختر رو برده دو ساعت تو کافه با ی ...

درست گفتی. من دفعه ی اول که با خواستگارم رفتم بیرون رفتیم پارک. موقع خداحافظی گفت حتما باید یه چیزی بخوریم. اون گفت ناهار، من گفتم هات چاکلت. رفتیم کافی شاپ کیک و هات چاکلت سفارش داد. دفعه ی دومم اصرار کرد ناهار بخوریم من قبول نکردم باز. تازه وضع مالی ش هم خوب نبود. 

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
بنطرم اینجور دختری به درد زندگی نمیخوره.دختر عاقل خیلی کمه.

😐😐😐

الان چون یه مسئله مهم رو در نظر گرفته دختره شد بی عقل؟!

شما تایم ناهار و شام دختری رو بیرون ببرید یه تعارف نمیزنی حتی؟

فقط هم چای سفارش داده!

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب چی میشه مرد بپرسه خانمش چیز دیگه ای هم می خواد یا نه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌

یه سریا اینجا نوشتن شاید بی‌تجربه‌ساره بی‌تجربه که هستولی وقتی عمیق‌تر فکر می‌کنم می‌بینم بعضی ویژگی ...

اینایی که میگن داداشت بی تجربه اس دارن اشتباه میکنن! 

این که دو نفر دو ساعت نشستن دارن صحبت میکنن 

نیاز به نوشیدنی و خوردن چیزی دارن 

بخاطر انرژی و .. بیکار نبودن و .. 

خلاصه بخاطر هزار تا چیز 

چه ربطی به تجربه داره؟ 

این که تایم ناهار یا شام رفتی بیرون خودت گرسنه ات نمیشه ؟ 😂

طرف مقابل دختره باوا اپن احتمال زیاد گرسنه میشه 

چه ربطی به تجربه داره آخه! 

الان این تجربه کسب کرده سری بعد تو این شرایط از رفتارش مشخصه درک نمیکنه فقط یاد گرفته ببره غذا بخوره

این و دختری که میخواد شناخت پیدا کنه از رفتارش متوجه میشه که از روی باور و درک داره میگه بریم یه چیزی بخوریم یا چیزی میل داری یا بر حسب عادت یا تجربه اس 😂

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

داداشت کم تجربه است

خب مشخصه موقع ناهار کسی چایی سفارش نمیده

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

نه والا بردار شما نرمال رفتار کرده آخه دخترای الان با رویی که دارن و توی عصری که الان داریم  زندگی میکنیم اصلا نیازی نیست که یه دختر خجالت بکشه توی سفارش دادن در کافه و رستوران 

اینایی که میگن داداشت بی تجربه اس دارن اشتباه میکنن! این که دو نفر دو ساعت نشستن دارن صحبت میکنن نیا ...

بعضیا صرفا پسرا رو تربیت میکنن موقع قرار دست نکنن داخل جیب مبارک
تازه این دیت ها هم رسمی بوده!

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

نه والا بردار شما نرمال رفتار کرده آخه دخترای الان با رویی که دارن و توی عصری که الان داریم زندگی م ...

من خودم خجالت میکشم
اب هم سفارش نمیدم
😁😂