2777
2789
عنوان

دختره چقدر پرروئه به برادرم گفته خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 6246 بازدید | 219 پست
منم به برادرم گفتم خیلی اشتباه کردی باید حداقل یه تعارف میزدی، اخه دختر رو برده دو ساعت تو کافه با ی ...

درست گفتی. من دفعه ی اول که با خواستگارم رفتم بیرون رفتیم پارک. موقع خداحافظی گفت حتما باید یه چیزی بخوریم. اون گفت ناهار، من گفتم هات چاکلت. رفتیم کافی شاپ کیک و هات چاکلت سفارش داد. دفعه ی دومم اصرار کرد ناهار بخوریم من قبول نکردم باز. تازه وضع مالی ش هم خوب نبود. 

بنطرم اینجور دختری به درد زندگی نمیخوره.دختر عاقل خیلی کمه.

😐😐😐

الان چون یه مسئله مهم رو در نظر گرفته دختره شد بی عقل؟!

شما تایم ناهار و شام دختری رو بیرون ببرید یه تعارف نمیزنی حتی؟

فقط هم چای سفارش داده!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چی میشه مرد بپرسه خانمش چیز دیگه ای هم می خواد یا نه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

یه سریا اینجا نوشتن شاید بی‌تجربه‌ساره بی‌تجربه که هستولی وقتی عمیق‌تر فکر می‌کنم می‌بینم بعضی ویژگی ...

اینایی که میگن داداشت بی تجربه اس دارن اشتباه میکنن! 

این که دو نفر دو ساعت نشستن دارن صحبت میکنن 

نیاز به نوشیدنی و خوردن چیزی دارن 

بخاطر انرژی و .. بیکار نبودن و .. 

خلاصه بخاطر هزار تا چیز 

چه ربطی به تجربه داره؟ 

این که تایم ناهار یا شام رفتی بیرون خودت گرسنه ات نمیشه ؟ 😂

طرف مقابل دختره باوا اپن احتمال زیاد گرسنه میشه 

چه ربطی به تجربه داره آخه! 

الان این تجربه کسب کرده سری بعد تو این شرایط از رفتارش مشخصه درک نمیکنه فقط یاد گرفته ببره غذا بخوره

این و دختری که میخواد شناخت پیدا کنه از رفتارش متوجه میشه که از روی باور و درک داره میگه بریم یه چیزی بخوریم یا چیزی میل داری یا بر حسب عادت یا تجربه اس 😂

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

داداشت کم تجربه است

خب مشخصه موقع ناهار کسی چایی سفارش نمیده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نه والا بردار شما نرمال رفتار کرده آخه دخترای الان با رویی که دارن و توی عصری که الان داریم  زندگی میکنیم اصلا نیازی نیست که یه دختر خجالت بکشه توی سفارش دادن در کافه و رستوران 

اینایی که میگن داداشت بی تجربه اس دارن اشتباه میکنن! این که دو نفر دو ساعت نشستن دارن صحبت میکنن نیا ...

بعضیا صرفا پسرا رو تربیت میکنن موقع قرار دست نکنن داخل جیب مبارک
تازه این دیت ها هم رسمی بوده!

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نه والا بردار شما نرمال رفتار کرده آخه دخترای الان با رویی که دارن و توی عصری که الان داریم زندگی م ...

من خودم خجالت میکشم
اب هم سفارش نمیدم
😁😂