2777
2789
عنوان

دختره چقدر پرروئه به برادرم گفته خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 6039 بازدید | 219 پست
اگه جای دختره میزاشتی کاملا واضح برادرت خسیسه و به دختره نمیگفتی پرو😂😂شما از اونایی هستین اگه دختر ...

اینجوری تاپیک زدم که حساس بشین بیاین نظر بدین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد بعضی مردا گشنه و گدان واقعا برادر اسی رو کار ندارم آقایون که اینجا نظر میذارن فقط😐👀وای برگام

اگه متولد 88 هستی که حرفی باهات ندارم.

ولی اگه سنت بیشتره باید بدونی که اتفاقا من خیلی آدم خرج بکنی هستم. همین رو گفتم که دختر عاقل خیلی کمه منظورم امثال شما بود.

۲۷

🤦‍♂️چرا آخه پسر  ۲۷ ساله نباید دختر مردم رو سر ولت ناهار یه غذا بهش بده 

من که خواهر ندارم 

ولی شما که خواهرشی کم کاری کردی 

هر چند به خواهر داشتن هم ربطی نداره 🤦‍♂️🤦‍♂️

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

۲۷

اینایی که گفته شد رو خودت هم در آینده بهش توجه کن 

البته اگر مجردی !

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

منم به برادرم گفتم خیلی اشتباه کردی باید حداقل یه تعارف میزدی، اخه دختر رو برده دو ساعت تو کافه با ی ...

حالا حق میدی یا میگی دختره پروئه

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

🤦‍♂️چرا آخه پسر ۲۷ ساله نباید دختر مردم رو سر ولت ناهار یه غذا بهش بده من که خواهر ندارم ولی شما ک ...

یه سریا اینجا نوشتن شاید بی‌تجربه‌س

اره بی‌تجربه که هست

ولی وقتی عمیق‌تر فکر می‌کنم می‌بینم بعضی ویژگی‌ها تو ذات مرده. مثلا همین تامین‌کنندگی که خیلی مهمه، حتی اگه بی‌تجربه باشی دو نفر دور و برت یا اصلا بالاخره فیلمی کتابی چیزی خوندی دیگه. من میرم این برادر رو می‌کوبم از نو می‌سازم🤣