2777
2789

بچه ها برادرم داره با دختره آشنا میشه

جلسه اول پارک قرار گذاشتن، خود خانواده دختر گفتن پارک. جلسه دوم رفتیم خونه‌شون با یه بسته شیرینی

جلسه سوم رفتن کافه تایم شام بوده

جلسه چهارم هم بیرون قدم زدن، تایم ناهار

بعد دختره گفته تایم ناهار و شام منو بردی بیرون ولی یه رستوران نبردی غذا بگیری، یا کافه که رفتیم یه چای فقط گرفتی (خود دختره سفارش داده چای) برادرمم انگار دیگه چیزی تعارف نزده

حالا برادرمم بهش برخورده میگه خودش نخواست من از کجا بدونم. حالا به نظرتون باید برادرم پیشنهاد میداده؟ یا حق با برادرمه؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

صادقانه بگم من اگر بودن 

تو کافه حتما پیشنهاد میدادم 

تایم ناهار و شام هم حتما می‌بردم رستوران 

واضحه خو تایم ناهار و شام باید یه چیزی خورد 

چه بهتر از این که بشینی دو نفری غذا هم بخوری 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

صادقانه بگم من اگر بودن تو کافه حتما پیشنهاد میدادم تایم ناهار و شام هم حتما می‌بردم رستوران واضحه خ ...

منم به برادرم گفتم خیلی اشتباه کردی باید حداقل یه تعارف میزدی، اخه دختر رو برده دو ساعت تو کافه با یه چای