the_warrior مدیر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 2219 عنوان چت راجب مهریه و شات📸 | مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 34 پست با پسریه که ۴ ماهه داربم اشنا میشیم برا ازدواج و خانواده هامون نمبدونن 1403/10/27 | 18:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربون_کی_بودم_من؟ عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 1042 خوب گفتی استارتر هی پیچوندی و ربط به خونواده دادی و عدد نگفتی و عدد خودشم قبول نکردی اره این درسته کجا روم که دلِ من، دل از تو برگیرد؟🤍🕊️ مهربون سایتم😎💫
مهربون_کی_بودم_من؟ عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 1042 ۲۳_۲۴ خب طرف سنش پایینه نسبتاطبیعیه حرفاش کجا روم که دلِ من، دل از تو برگیرد؟🤍🕊️ مهربون سایتم😎💫
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 2219 بنظرم اول بیان خواستگاری بعد راجب مهریه صحبت کنید انقدم نگو دخترا اینجورین من اینجوریم عزیزم قراره ن ... راس میگی قبول دارم🤦🏼♀️
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 2219 خب طرف سنش پایینه نسبتاطبیعیه حرفاش چرا مگه حرفاش چطوریه؟
قهوه_گانودرما عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 2684 پیام از طرف دختری که مهرش ۱۴ تا بود و خیلی راحت بخاطر خونوادش کنار گذاشته شد اصلا ۱۴ تا قبول نکن اصلا من ۱۴ تا گفتم قبل عقد اونام هول شدن زود اومدن خواستگاری و عقد کردیم ولی بعدش پشیمون شدن و جدا شدیم و... ای دریغا ای دریغا از جوانی از جوانی ، سوخت و دود هوا شد پیش رویم زندگانی
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 2219 پیام از طرف دختری که مهرش ۱۴ تا بود و خیلی راحت بخاطر خونوادش کنار گذاشته شد اصلا ۱۴ تا قبول نکن اصل ... ممنون از راهنماییت
قهوه_گانودرما عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 2684 ممنون از راهنماییت الهی که شما و همه دخترای سرزمینم خوشبخت باشین همگی 🌸💙 ای دریغا ای دریغا از جوانی از جوانی ، سوخت و دود هوا شد پیش رویم زندگانی
عاطی۸۳ عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 71 راس میگی قبول دارم🤦🏼♀️ شما توافق میکنید یهو میبینید خوانواده ها قبول نمیکنن بعد برمیگرده میگه از خودت اختیار نداری فلان و خانوادت دخالت میکنن یا برعکس ببین عزیزم دیدم که میگم اینا یه مسائلیه که خانواده ام نظرات خودشو داره مخصوصا طرف دختر
مهربون_کی_بودم_من؟ عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 1042 چرا مگه حرفاش چطوریه؟ جدا از هرچیزی ببین خسیس نباشه کجا روم که دلِ من، دل از تو برگیرد؟🤍🕊️ مهربون سایتم😎💫
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 2219 شما توافق میکنید یهو میبینید خوانواده ها قبول نمیکنن بعد برمیگرده میگه از خودت اختیار نداری فلان و خ ... منکه چیزی نگفتم همه اش گفتم خانواده ام باید بگنولی حقوق برابر برا خودم مهمه کاری به خانواده ندارم
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 2219 جدا از هرچیزی ببین خسیس نباشه نه خسیس نیسفقط از مهریه ها میترسه
مهربون_کی_بودم_من؟ عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 1042 شما توافق میکنید یهو میبینید خوانواده ها قبول نمیکنن بعد برمیگرده میگه از خودت اختیار نداری فلان و خ ... دقیقا👌🏻بهتره که خانواده تصمیم بگیرهشما نظرتو اصلا نگومن اگر بودم بیشتر تامل میکردم،وقتی هنوز نیومده خاستگاری و سوال از عدد مهریه میگیره کجا روم که دلِ من، دل از تو برگیرد؟🤍🕊️ مهربون سایتم😎💫
عاطی۸۳ عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 71 منکه چیزی نگفتم همه اش گفتم خانواده ام باید بگنولی حقوق برابر برا خودم مهمه کاری به خانواده ندارم کی میاد برای خواستگاری؟
عاطی۸۳ عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 71 دقیقا👌🏻بهتره که خانواده تصمیم بگیرهشما نظرتو اصلا نگومن اگر بودم بیشتر تامل میکردم،وقتی هنوز نیومد ... خیلی چیزها هست که به ظاهر فکر میکنیم بلدیم و میدونیمتهش میفهمیم نه هیچی نمیدونستیممهریه و جهزیه و نمیدونم اینجور موارد خانواده تایین کنه بهتره باقی چیزها مربوط به دو نفره موافقم بنظرم اول بیاد خواستگاری و پیشقدم شه تا ادم ببینه تکلیفش چیه
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 2219 کی میاد برای خواستگاری؟ نمیدانمالان سربازه۷ ماهشم مونده