2777
2789
عنوان

شعورم بیشعورم زنگ زده گفته الهی بمیری 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 24 پست
فقط به چیزی بگید اروممم کنید احساس میکنم قلبم منفجر داره میشه

الان اروم باش 

دشمنت زنگ زده گفته الان خوشحالم و ...

بعد تو به جای اینکه اونو بسوزونی حتی ظاهری 

داری زار میزنی 

دختر خودتو جمع کن پاشو برو یه چی بخور 

بعد اینجور نکن با خودت 

اون الکی گفته بسوزونه دلتو

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره طلاق بگیر هستم بخدا هستم خواستم مهریه ببخشم بهش ولی تا اخرش ازش میگیرم

وا برا چی ببخشی 

قشنگ با همین مهریه اشکشو درار

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

مشکلتون با مشاور خانواده اینا درست بشو نیست ؟ اگه نیست تحمل کن تا بگذره و طلاق بگیریبرای طلاق باید ب ...

کارم از تنفر گذشته پدرشو در میارم خواستم همه چیو ببخشم بهش گفتم گناه داره ولی هرچی باشه ازش میگیرم 

پدرشو در میارم اشکش که هیچ نفسشو میگیرم مهریه که هیچ هرچی داشته باشه ازش میگیرم به زمین میزنمش

ببین به ظاهر بسوزونش 

الکی بگو‌ با دوستام سینما بودیم استخر بودیم 

پیام میده دیر باز کن 

زنگ میزنه بسپر بقیه جواب بدن بگن رفتی با دوستات گردش و ...

ببین به ظاهر بسوزونش الکی بگو‌ با دوستام سینما بودیم استخر بودیم پیام میده دیر باز کن زنگ میزنه بسپر ...

من مثل اون عقده ای بازی در نمیارم یه جوری بسوزنمش که تا اخر عمرش یادش نره 

من مثل اون عقده ای بازی در نمیارم یه جوری بسوزنمش که تا اخر عمرش یادش نره

بابا دختر عقده بازی چیه 

اون فکر کرده اینجوری ازارت بده 

پس براش مهم هست 

توام همینجور بسوزونش