2777
2789
عنوان

بیاید بگید کار خوبی کردم 🌸🌸🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 25 پست
ن بابا چرا بد باشهحالاااا منم مث توعم ولی تصمیم گرفتم بهمن برم اگ پشیمونی از کارت هنوز مهلت انتخاب ر ...

اره میدونم 

ولی از درس زده شدم 

دوستام میگن از مهر بریم

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اصلا کارت بد نبود اگه اون موقع میرفتی خیلی از هر نظر بد میشد مثل منولی من یه تجربه که اطرافیانم دارن ...

ممنونم 

من زحمت کشیدم وقتی نشد چه کنم گلم؟

من شاغلی رو کلا دوس ندارم 

نامزدممم با خودم هم عقیدس فقط میرم که سواد بیشتری داشته باشم و مدرکمو بگیرم 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

نه اشکال نداره هر موقع از نظر روحی اماده بودی برواره حتما تو این مدت به خودت برس و مهارت هاتو افزایش ...

مرسی گلم 

بهم روحیه دادی 

ایشالا صد برابرش به خودت برگرده🌸

هر طور ک دلت میخاد عزیزم مهم دل توعه

عزیزی گلم 

ممنونم من زحمت کشیدم وقتی نشد چه کنم گلم؟من شاغلی رو کلا دوس ندارم نامزدممم با خودم هم عقیدس فقط میر ...

اها خب هیچ فکر کردم میخوای شاغل اینا شی چون تو ایران سخته

ولی اگه هدفت همون علم اموزیه راهتو برو موفق باشی

اها خب هیچ فکر کردم میخوای شاغل اینا شی چون تو ایران سختهولی اگه هدفت همون علم اموزیه راهتو برو موفق ...

مرسی عزیزم 

لطف کردی 

کاری نکردم گلم

🌸🌸🌸

مرسی گلم بهم روحیه دادی ایشالا صد برابرش به خودت برگرده🌸

خواهش میکنم قشنگم❤️❤️

مرسی از دعای قشنگت مهربون

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً. اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

خواهش میکنم قشنگم❤️❤️مرسی از دعای قشنگت مهربون

فدای شما