2777
2789
عنوان

بیاید بگید کار خوبی کردم 🌸🌸🌸

201 بازدید | 25 پست

من سر کنکور خیلی اذیت شدم جوری که تایم پیام دادنم با نامزدم بیشتر از یه ربع نمیشد چون نامزدم تحصیل کرده و موفقه رو درسم خیلی حساسیت به خرج میداد که بخون 

باید قبول شی 

خلاصه منم خیلی زحمت کشیدم 

من خیلی پرانرژی و پایه و همیشه در حال قر دادن و بدو بدو بدم کارم به جایی کشیده بود که قبل کنکور استرس اینو داشتم نکنه قبول نشم نکنه معدلم خوب نشه 

نکنه و .....با چه رویی به نامزدم اطلاع بدم 

خلاصه گذشت موقع کنکور رسید با این حال که زحمت زیادی کشیده بودم کلاس های خصوصی و ...ولی تصمیم داشتم پشت نمونم چون از تجربه خواهرم استفاده کردم خلاصه رفتم سر کنکور از استرس حالم بد شد و خراب کردم بعدش هم نامزدم سرزنش نکرد ولی بعضی وقتا میگفت که ناراحتم چرا قبول نشدی و ...که یه بار بحث کردم دیگه تموم شد 

خلاصه تصمیم داشتم آزاد برم یا پیام نور 

و سال جاریم بود 

مهر نرفتم قرار بر این بود از بهمن برم چون از کنکور خاطره خوبی ندارم باعث شده از درس و دانشگاه زده بشم 

دوستامم میگن از مهر بریم 

مهر ۴۰۴ 

تصمیم گرفتم برم عضو کتابخونه بشم 

باشگاه برم 

یکم مغزم آزاد شه و از درس یکم دور باشم تا بهتر بتونم پاس کنم 

کارم بد بوده باید از بهمن میرفتم؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

کدوم رشته میری حالا

سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

خانوما لطفا راهنمایی کنید 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کدوم رشته میری حالا

هنوز تصمیم نگرفتم عزیزم 

کارم بد بود؟

هنوز تصمیم نگرفتم عزیزم کارم بد بود؟

نه اصلا 

برا این پرسیدم که بعدا شغلش مطمعن باشی

سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

کار خوبی کردی چون یه مدت فشار زیاد بوده ممکن بود افسردگی بگیری دانشگاه رفتن دیر نمیشه

جدی؟

خودمو سرزنش میکنم که از بهمن برم 

مرسی بهم روحیه دادی🥰

نه اصلا برا این پرسیدم که بعدا شغلش مطمعن باشی

مرسی عزیزم 

شغلش زیاد مهم نیست 

مرسی عزیزم شغلش زیاد مهم نیست

پس لذت ببر دختر😂😂😍

پس لذت ببر دختر😂😂😍

از چی😂😂

از چی😂😂

از دانشگاههه

از دانشگاههه

چشم 😂🌸

اصلا کارت بد نبود اگه اون موقع میرفتی خیلی از هر نظر بد میشد مثل من

ولی من یه تجربه که اطرافیانم دارن بهت میگم

میگفتن اگه برگردیم هیچ وقت الکی تو یه رشته یا دانشگاهی که دوست نداشتیمم و اینده نداشت تحصیل نمیکردیم

حالا من نمیدونم تو رشتت چیه 

نه اشکال نداره هر موقع از نظر روحی اماده بودی برو

اره حتما تو این مدت به خودت برس و مهارت هاتو افزایش بده

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً. اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋