2777
2789
بهتر از اینه که ضرر کنم پولی هم داده بودم کم بشه که 😐

طلا پس انداز طولانی مدت اینجوری بخوای نگاه کنی ک همش استرس کم و زیاد شدن باید داشته باشی 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیکار کنم بنظزت؟بیاد پایین ضرر میکنم

وای چرا اینجوری میگید اخه وقتی طلا و دلار بیاد پایین قیمت بقیه چیزا هم میاد پایین به نفع کل جامعه اس، من خودمم تازه طلا خریدم ولی اگه بیاد پایین ناراحت نمیشم وقتی میدونم گرونیا کم میشه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

وای چرا اینجوری میگید اخه وقتی طلا و دلار بیاد پایین قیمت بقیه چیزا هم میاد پایین به نفع کل جامعه اس ...

اینجور آدما فقط تا نوک. دماغشون و میبینن

والا منم طلا خریدم کاش بیاد پایین

همه چی ارزون شه

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...