2777
2789
عنوان

شانس نداشتم از اول

308 بازدید | 34 پست

تو این زندگی من واقن شانس نیاوردم

کاش زمان ما هم تاثیر معدل بود

همش نیایین بگین نهایی ها سخته و غیر قابل تحمل

درست از زمان ما سخت تر شده ، ولی از اول سال و با دقت کتاب رو بخونین نتیجه عالی میگیرین

من اینقدر خوندم نتیجه پیراپزشکی شد

اگا این زمان بودم قععا پزشکی قبول میشدم

شانس بهتون رو کرده از فرصت ها استفاده کنید به خوبی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تجربه‌ی هر دو مدل کنکور رو دارم. واقعا نمره‌ی خوب گرفتن تو نهایی از درصد بالا زدن تو کنکور خیلی ر ...

کاش میشد برگردم

الان باید هم یازدهم رو ترمیم کنم هم دوازدهم رو

من جون کندنم این شدم

در حالی که الان قبولی پیراپزشکی متوسط شده

من در جریان کنکور هستم ، چند سال پیش برادرم کنکور میداد ، خواهرم ، و سال قبل دخترم ،،،برادر من فوق‌العاده درسخون باهوش، ولی سطح سوالات نهایی و کنکور الان خیلی خیلی بالاست اصلا قابل مقایسه نیستن ،،،سال های گذشته با همت خود دانش آموز در حد تست کارت راه می افتاد الان این طوری نیست

برای بچه زرنگا خوبه که همیشه معدلشون بالاس و دنبال نمره خوبنکسی که میگه بده احتمالا ازین کسایی که نم ...

دقیقا

خوش به حالشون

میدونی کنکوز رو حتی درصد پایین بزنن ، تراز سوابقشون بالا باشه ، یه رشته خوب قبول میشن

دقیقاخوش به حالشونمیدونی کنکوز رو حتی درصد پایین بزنن ، تراز سوابقشون بالا باشه ، یه رشته خوب قبول م ...

دقیقا

من همیشه شاگرد اول بودم برای تستی خیلی اذیت شدم اگه برای منم تاثیر معدل قطعی بود واقعا بهتر بود

فرق داره حتما شما تشریحیتون خوب بود و مدرسه ای میخوندین تستی و کنکوری خوندن زمین تا آسمون فرق میکنه

به هر حال راحت تر شده خیلی

شما عمومی کنکور رو با نهایی مقایسه کن ، خیلی سخت تر بود

زمانش برای چهار تا عمومی رو حساب کن

ولی الان برای یه عمومی یک ساعت و خورده وقت میدن ، روزش اخاصاصی شده

من در جریان کنکور هستم ، چند سال پیش برادرم کنکور میداد ، خواهرم ، و سال قبل دخترم ،،،برادر من فوق‌ا ...

من از سطح دانش آموزا خبر دارم

درس خون ها تمام نمرات نهاییشون خوب بوده

اونایی که فرپول بیست و گاجرو کار کردن ،کتاب رو بادقت خوندن و از اول سال تلاش ردن،نمره خیلی خوبی گرفتن

از ما سخت تر شده درسته ،اما عول که نشده 

دقیقامن همیشه شاگرد اول بودم برای تستی خیلی اذیت شدم اگه برای منم تاثیر معدل قطعی بود واقعا بهتر بود

من جون کندم هوشبری قبول شدم

دختر فامیل درصد ها در حد ۱۵ و بیست 

اما تراز سوابق بالا 

بهترین دانشگاه رشته من رو قبول شده

به هر حال راحت تر شده خیلیشما عمومی کنکور رو با نهایی مقایسه کن ، خیلی سخت تر بودزمانش برای چهار تا ...

بنظر من قبلش راحت تر بود من خودم ۹۸ کنکور دادم و رتبمم ۳۰۰ شد همون عمومیای کنمور رتبمو کشید بالا دوتا ۱۰۰ داشتم دوتا ۹۰ 

معذل دیپلمم هم خوب نبود ۱۷ بود که اگر تاثیر معدل میشد من افت میکردم چون من کلا مدرسه رو نخوندم با این که تیزهوشان بودم کلا مدرسه هم خیلی نمیرفتم 

این روش واسه اونایی خوبه که درس مدرسشونو میخونن نه کنکور

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃