2777
2789

خونه دختردایی و خواهرم میان 

باخانواده شوهرم تو یه ساختمونیم بهشون نگفتم بیان بنظرتون شوهرم یا خانوادش نارحت‌نمیشن‌اخه خواستم دور هم باشیم اونا نباشن راحت نیستم

بنظرتون ب شوهرم پیام بدم بگم عزیزم بخاطر این ب مادر پدرت نگفتم گفتم شاید باهم راحت نباشن اونا 

بنظرتون بگم یا بیخیال شم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توضیح نده،مگر خانواده اونو دعوت میکنی خانواده خودتم دعوت میکنی؟؟ فقط غذا بیشتر بپز که براشون ببری

نمیدونم چیکار کنم میترسم شوهرم بگه مادر پدر من تنها خودشون تو خونن اونارو دعوت نکرده

نمیدونم چیکار کنم میترسم شوهرم بگه مادر پدر من تنها خودشون تو خونن اونارو دعوت نکرده

تازه ازدواج کردی؟؟

ببین من ۳ سال با خانواده شوهرم تو یه ساختمون بودم از اول توقع داشتن هر کی میاد اینارو دعوت کنم طوریکه اگه دعوت نمیکردم خودشون بی دعوت تشریف میاوردن، یعنی یه بار نشد خانوادم بیان خونمون راحت باشن،برات مهم نباشه شوهرت چی میگه طوری که دلت میخواد رفتار کن،اونم باید اینجور چیزا رو بپذیره

نه اصلا لازم نیست به شوهرت توضیح بدی انقد ساده نباش مگه قراره هر مهمونی تو داشتی اونا هم بیان اگه گفت بگو خانواده ات رو جدا دعوت میکنیم باهم راحت نیستن مهمونا

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤