2777
2789
عنوان

بچه های عرب بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 36 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره عالیه ولی هنوز کامل بلد نیستم عشقم

راه میفتی بابا

اونا خودشونم تا حدودی فارسی میفهمن، فقط باید جلوشون اعتماد به نفس داشته باشی بهت اعتماد کنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

راه میفتی بابااونا خودشونم تا حدودی فارسی میفهمن، فقط باید جلوشون اعتماد به نفس داشته باشی بهت اعتما ...

چقد خوب حرف میزنی به قول تو اعتماد بنفس خیلی مهمه من همینو ندارم

یه بار تو شوش نبی دانیال یه خانمی بود چندتا عراقی رو آورده بود با خودش مترجمشون بود بعد وقتی باهاشون هربی صخبت کردم بهم چپ چپ نگاه میکرد فک میکرد میخوام من مترجمشون بشم 😂😂 یاد اون قضیه افتادم حالا من ۱۵ سالم بود 

چقد خوب حرف میزنی به قول تو اعتماد بنفس خیلی مهمه من همینو ندارم

آره اعتماد به نفس لعنتی مهم ترین چیزه

چند جا بپرس شاید اصلا همین موسسه ها کارآموز قبول کنن، منم برات میپرسم اگه جایی پیدا کردم تو همین تاپیک میگم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

آره اعتماد به نفس لعنتی مهم ترین چیزهچند جا بپرس شاید اصلا همین موسسه ها کارآموز قبول کنن، منم برات ...

میدونی عراقیا هستن باهم دوستیم ولی اصلا نمیخام ک باهاش برم بیرون فک میکنم زن باشه بهتره.. مشهد ی جایی داره شهرک عربا همین اهوازیا اونجان ب نظرت برم اونجا یک زن یا دختر پیدا کنم یا جهنمم ضرر با همین پسر عراقیه برم

میدونی عراقیا هستن باهم دوستیم ولی اصلا نمیخام ک باهاش برم بیرون فک میکنم زن باشه بهتره.. مشهد ی جای ...

آره بابا هرچی بیشتر حرف بزنی زودتر راه میفتی، حتی توی چت یا با وویس، حضوری که چه بهتر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بدم میاد ازششش یه حس بدی داری بهش اخه

خب پس بی خیال ارزششو نداره، آخه مرداشون هم یکم بی جنبه ان، همون شهرک عربا یا اطراف حرم شاید بشه با چند نفر حرف زد، ولی دوست عرب پیدا کنی عالی میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب پس بی خیال ارزششو نداره، آخه مرداشون هم یکم بی جنبه ان، همون شهرک عربا یا اطراف حرم شاید بشه با چ ...

من خیلی شرایطم بده دعا کن واسم.. اسمتو بگو فردا جلو ضریح سلامت بدم مهربونم

من خیلی شرایطم بده دعا کن واسم.. اسمتو بگو فردا جلو ضریح سلامت بدم مهربونم

حتما عزیزم به یادت هستم هرچی خیره پیش میاد نگران نباش فقط تلاش کن آدمای موفق با پشتکار موفق شدن ، منم مشهدم اتفاقا ولی چند ماهه نرفتم حرم، اسمم مینو مرسی عزیزم😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتما عزیزم به یادت هستم هرچی خیره پیش میاد نگران نباش فقط تلاش کن آدمای موفق با پشتکار موفق شدن ، من ...

عزیزززززززدلم مطمعنم که این مهربونیت بهت برمیگرده .. چشم ممنونم😘