2777
2789
عنوان

بچه های عرب بیدارین

258 بازدید | 36 پست

بچه ها من دارم مترجمی میخونم و حالم خیلی گرفتس نیاز شدید ب پول دارم از طرفی هم یکی هی تو دلمو خالی میکنه میگه خیلی زمان میخاد از طرفی هم بخاطر علاقه ی زیادم سریع یاد میگیرم چیکار کنم بنظرتون که زودتر یاد بگیرم مشهد هستم

هییی خواهرش مترجم عربی بود یادش بخیر کراشم😂🥲خوارشوهرم

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو اطراف حرم تو مغازه ها یا داروخانه ها کار کن، اونجا عربها زیادن زودتر راه میفتی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

عرب بودن؟؟ یا خودش یاد گرفته بود

جنوبی بودن نمیدونم عربن یا ن ولی احتمال زیاد اره عربن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

خوشبحالش

اما یزد زندگی میکنه دختره توی شرکت فکر نکنم مربوط به مترجمی باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روم نمیشه بعدم یک حرفای روتن اینجور جاها زده میشه

روتین؟

آره عربی بازاریه دیگه، یه موسساتی هستن مترجم دارن برای عربها ببین با اونا نمیتونی کار کنی

اگه بتونی با چهارتا عرب درست حسابی کانکت بشی ببریشون کلینیک و سالن های زیبایی و پورسانت بگیری هم درآمدش عالیه

دوستم قبلا یه سالنی کار می‌کرد یه خانومه براشون مشتری عرب می‌برد پول خوبی بهش میدادن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔