2777
2789
عنوان

بیخود ترین چیزی که خریدین چی بوده🌝⁉️🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 228702 بازدید | 2010 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وااااا نه تورو خدا کل جون ادم میشه موم دستتات و خشابش موها خوب نمیکنن اه اه با دستگاهش انداختمش توی ...

احتمالا بلد نبودی عزیزم من دوساله دارم استفاده میکنم

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

همه همه ی چیزای ک گفتین تا حالا رو من خریدم 

از دستگاه دراز و نشست

ژل لاغری

کش لیفت و انواع و اقسام کرم و ماسک و شامپو و لوازم ارایشی ک بهم نساخته ریختم دور و نگین صورت و دندون  و لاک دندون 

لوازم آشپزخانه از سیر خرد کن دو سه مدل تا خرد کن دستی و تراش هوبج و کاترهای مختلف قالب های مختلف کیک و ژله و نوپ پنجر ه ای.....

تا انواع بانکه های ک هی مد میشه 

اکسسوری ک نگم دیگه 

از لباسم ک نگم 

کیف زرد

کت خردلی 

کیف قرمز 

مانتو صورتی 

اوووووه 

سلطان خریدهای احساسی 😎😎😎

استاد چیزای بیخود خریدن هستم... زودپز، پلوپز، بخارشور و جارو شارژی جهازم هنوز تو کارتون هست نو نو بع ...

وسایل برقی که استفاده میشه

پلوپز رو میتونی استفاده کنی،بخارشوی برای تمیزکردن خونه...

من هزاران چیز بیخود خریدمآیدان برای کوجک کردن بینیویبره لاغریگوش پاک برقیرنده چند کارهشاین پوستماساژ ...

از اون گوش پاک کن برقی اصلا استفاده نکن

گوش همینطوری حساسه و نباید چیزی داخلش برد،حالا فکر کن  غیراستاندارد باشه و با فشار وارد بشه،خدای نکرده صدمات جبران ناپذیری داره

دختر با سلام که خیلی خیلی اعتبار داره پیگیر باش

دقیقا

من نظر بد گذاشتم بهم پیغام داد باقی پولم رو زد،چون ادویه خراب برام فرستاده بود،البته بعد چند ماه پیگیری کرد

یه جا هم ظرف خریده بودم،سرش ترک داشت،نظر و عکس گذاشتم صاحب غرفه زنگ زد یه مقدار از پولم رو توافقی زد به کارتم

به غرفه دار هم بستگی داره

اما از خود با سلام هم زنگ زدن اونموقع اگر درست یادم باشه

خودت زنگ بزن به اپراتور با سلام و صحبت کن

کامنت هم میتونی بذادی،کامنتها رو هم می بینن

و اینکه تا شما تایید نکنی بسته دستت رسیده هیچ پولی به غرفه دار داده نمیشه

نه گفتن چون کارت به کارت کردی کاری نداریم حساب کاربریمم مسدود کردن فقط به فکر خودشونن

وا

خب میگفتی گولم زد

از فتا پیگیری کن

۹ میلیون به یه شخصی زدی که نمیشناسی و مثلا یه شهر دیگه ست و هیچ کالایی رد و بدل نشده،میشه شکایت کرد

کرمای آبرسان و مرطوب کننده که هیچ کدوم به پوستم نساختسرم نیاسین آمید اوردینری که کاملا بی استفاده مو ...

کرم ثمین ده درصد بخر به هر پوستی سازگاره بهترین کرم مرطوب و ندم کننده ای که دیدم ماندگاری و اثرش دو پوستم که عالیه من بیماری پوستی دارم از این بهتر ندیدم