2777
2789
عنوان

بیخود ترین چیزی که خریدین چی بوده🌝⁉️🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 228691 بازدید | 2010 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رنده خوبه، من رنده برقی چهار نوع خریدم. واقعا به کارم نمیاد

پس شما هم عاشق رنده ای 😆 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
۹میلیون پول به حساب یک دختره بی پدرومادر حرومزاده ریختم واسه شال موهر خارجی،بلاک کرده ایشااالاااا بد ...

شما میتونی بری دفتر قضایی و ثبت شکایت بکنی

ولی درباره ی نفرین یه چیزی میخام بهت گوشزد کنم

نفرین باید دقیقا به میزان چیزی باشه که ازت گرفته میشه وگرنه برعکس میشه یعنی همون بلایی که نفرین کردی سر خودت میاد

پس مراقب باشید

تقاص 9 میلیون پول مرگ عزیزان کسی نیست

حرفی هم که بالا گفتم یه حدیث هست از امامان نمیدونم کدومش ولی تو نفرین کسی دقت کنید قصاص یعنی دقیقا برابر چیزی که ازت رفته میتونی بخای ایشالا 9 میلیون رو یه جای دیگه پس بده ولی حق نداری حتی یک ریال بیشتر نفرینش کنی

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد 

اتو مو مسافرتی از این رنگی فانتزیا 

آشغال به تمام معنا

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

خیلی محصولات پوستی میخرم گرون گرون بعد نمیدونم کجا بزنم چه جور استفاده کنم مرض دارم کلا

منم‌خیلی محصولات پوستی می‌خرم اکثرا برند و کره ای ها رو زیاد می‌خرم اما اکثرا استفاده میکنم یه ذره ازشون باقی میمونه میبخشم به خواهرم خودم برم سراغ محصول بعدی علاقه ی زیادی دارم به محصولات پوستی یعنی برای یک سال دیگه هم هیچی نخرم کافیه همین هایی که دارم توام استفاده شون کن حیفه پول دادی در ضمن اگر محصولات با کیفیت و برند میخری مطمئن باش وقت بزاری خیلی جواب میگیری من که راضی هستم از روتین پوستی 😍