2777
2789
عنوان

گروه زبان خودآموز🎀😉

55 بازدید | 6 پست

سلام کسایی که میخوان مثل من داخل خونه زبان بخونن 

پیام بدین داخل گروه اد بشین چالش مون شروع شده 

بیایید باهم درس  بخونیم و انگیزه بدیم بهم

داخل تلگرام پیام بدین 

@Ghzlegn

@مرحوم_بروسلی_ام    

عه گروه زبان 

چقد آشناس این تاپیک 😆

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

@مرحوم_بروسلی_ام عه گروه زبان چقد آشناس این تاپیک 😆

وای ارععهههه🤣🤣🤣

ببخش عشقم از ی تعلیق ۷ روزه برگشتم یجا دیگه ام تگم کردی تاپیکشو تعطیل کردن🥲💔

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای ارععهههه🤣🤣🤣ببخش عشقم از ی تعلیق ۷ روزه برگشتم یجا دیگه ام تگم کردی تاپیکشو تعطیل کردن🥲💔

وااای بچمممم تو ک کاری به کسی نداشتی چرا تعلیق ☹

خوش برگشتی بمونی برامون💗💃

اونجایی ک تگت کردم درمورد کاربرایی بود ک بهمون وایب خوبی میدن ولی نمیدونم چرا ترکوندن تاپیکو 😆☹

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

وااای بچمممم تو ک کاری به کسی نداشتی چرا تعلیق ☹خوش برگشتی بمونی برامون💗💃اونجایی ک تگت کردم درمورد ...

بخاطر انفولانزا🥲🤣

فداتشم مننننننن عشق منی بخدااااااا عاشقتم عشقممممم😍♥️♥️♥️

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

بخاطر انفولانزا🥲🤣فداتشم مننننننن عشق منی بخدااااااا عاشقتم عشقممممم😍♥️♥️♥️

قوربونت برمممم 

ببین حتی آنفولانزا تعلیقی داره وای خدا 😆