زمان مجردی یک پسری در مورد من ب دروغ حرف زده بود و گفته بود من بهش تج.او.ز گروهی کردیم نفر اول خودم بودم ک پرده شو برداشتم خونش و در آوردم و اون دیگ دختر نیس و الان براش عادی شده و خرابه با همه هس الان ۳ بار تا حالا زن گرفته ۳ تا زنش هم طلاق گرفتن چون زن اولش خیانت ج.ن.سی ازش دید با چشاش طلاق گرفت دومی هم همینطور سومی هم زنش شد با این ت.ف.او.ت ک گروهی ۱۲ نفره ک یکیش پسرعمم بود بهش ت.ج.ا.و.ز کرده بودن و پلیس گرفت همه پسرا فرار کردن حتی از شهرمون رفته بود و این و پشت در بود و ل.خت بود وقت نشده بود لباساشو بپوشه و پشت در قائم شده بود خلاصه گرفتنش و دختره رو هم گرفتن و تو زندان بعد از گذشت ۴ ماه از زندان دیدن دختره ک بارداره و آزمایش گرفته بودن بچه مال این پسره نبود چون عقیم بوده خلاصه دوستای دیگش و پیدا نکردن و مجبور کردن با هم عقد کنن مهریه یک دست و دوپا .......خلاصه بچه هم دنیا میاد و یک پسر دنیا میاره ....اما بعد گذشت ۲ سال زنش توافقی طلاق میگیره چون یک خونه رو ب نام زنه زد دوتا ماشینشون ب نام زنه میزنه و پول نقدی زیاد هم میگیره و حضانت پسره رو هم ب پسره میده ک دیگ کسی حاضر نشه بخاطر بچه باهاش ازدواج کنه و همینطور شد الان بچش ۱۴ سالشه هنو پسره دیگ زن نگرفت چون ۳ تا زن گرفته بود و حاضر نشدن بمونن و زندگی کنن طلاق گرفتن و همه فهمیدن عقیمه .....و معتاد شد بعد این جریانات ........
میدونین چون خواستگار خواهرم بود و خواهرم نگرفتش تحقیر شده بود
با حرفی ک درباره من در آورده بود خواست انتقام بگیره خودش ب خواهرم گفته بود پارسال....چون تو منو نگرفتی خواستم انتقام بگیرم
منم چند ماه پیش دیدمش گفتم ببین کارما با زندگیت چیکار کرد تو شهر کوچیک آبروی منو بردی الان معتاد و وضع داغونی داری ما ۵ تا خواهر خوشبختیم و بهترین شوهر و زندگی رو داریم اما تو .....میبینی زمین چقدر گرده؟؟؟؟؟؟
هیچی اندازه بردن آبروی کسی مخصوصا دختر تو خونه و مجرد آدمو زمین نمیزنه ....و من الان خیلی خیلی خوشحااااالممممم