2777
2789

همسرم قبل از ازدواج دختری رو 5 سال دوس داشته 

خیلی یهویی صحبت از این کرد و گفت هیچ حسی بهش ندارم 

گفت ولی من سر اون حالم بد شد خودمو نابود کردم

گفت دوست دخترم خیانت کرد من عاشقش بودم 

ولی اون رفت با پسر عموش ازدواج کرد 

همسرم گفت باباش گفته سربازی نرفتی بهت دختر نمی‌دم گفت بخاطر اونم رفتم سربازی 

یهو گفت تروخدا باهام حرف بزن 

گفت من منطق ندارم درکم پایینه 

گفت راهنماییم کن بتونم زندگیمو کنم 

گفت من تورو دوس دارم و عاشقانه میخوامت 

ولی الان یاد اون کردم 

یاد زخمهایی ک بهم زد 

خانمها رفتار درست الان چیه ؟؟

همسرم نمیتونه خودشو آروم کنه 

هی میگه تروخدا باهام حرف بزن حالم خوب بشه 

باهاش صحبت کن آرومش کن کمکش کن گذشته اشو فراموش کنه

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باهاش حرف بزن ، بعدا وقت برای دلداری دادن خودت هست ، اول روحیه همسرت رو اوکی کن چون تنها کسی که میتونه حال خودت رو خوب کنه اونه !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

همسر منم قبل من سه سال باکسی بود که خانوادش راضی به ازدواجشون نشدن ولی شوهرم بارها میگه خداروشکر با اون ازدواج نکردم.توهم باهاش حرف بزن باهاش رفیق باش 

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

مردی که عاشق کس دیگه س هیچ وقت فراموشش نمیکنه با من حرف بزن اروم کن چیه یاد زخمش افتاده نه ، میگه چرا بام ازدواج نکرد چرا باهم اینکارو کرد اگه اینکارو نمیکرد الان باهم زیر یه سقف بودیم .شما باید اهمیت ندی چون دونسته باهاش ازدواج کردی غم عشق خودشو التبام میده با گریه و زاری و ناراحتی خواب دوباره میره روال قبل .

همسر منم قبل من سه سال باکسی بود که خانوادش راضی به ازدواجشون نشدن ولی شوهرم بارها میگه خداروشکر با ...

چشم

کاش یکم راهنماییم میکردیم

البته چون اطلاعاتم خیلی کمه در این زمینه کمک میخوام 

البته اگر میتونید اگر هم اینکارو بکنید تا عمر دارم شرمنده لطف شما هستم 

چشمکاش یکم راهنماییم میکردیمالبته چون اطلاعاتم خیلی کمه در این زمینه کمک میخوام البته اگر میتونید اگ ...

نگا بشین باهاش حرف بزن بگو فک کن من اصلا همسرت نیستم فک رفیقتم. و توهم داغ نکن اصلاا حتی اگه گف باهاش همخواب شده بگو هرچی بوده و نیست رو بهم بگوتا باهم واسه همیشه ببندیم این قضیه رو و توهم واقعا حرفاشو گوش کردی به بعدش اصلا به روش نیار وقتی تعریف میکرد از قضیشون تو هم از شوهرت طرفداری کن هم از اون به هرحال اون دختر ازدواج کرده الان.بذار حرف بزنه حتی اگه گریه هم کرد بذار بکنه ولی تو به بعد فقط سیاست داشته باش کنارش باش هی قربون صدقش برو بگو قربونت بشم که انقدر سختی کشیدی ولی بگو اون قضیه تموم شدس الان فقط منو توییم باید زندگیمونو بسازیم ما قراره بچه دار بشم تو قراره الگوی بچمون بشی بهش بگو من تورو انقدر قوی میبینم اگه جایی خوردم به بن بست اول تورو پشت خودم میبینم بهش قدرت بده با حرفات 

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱