2777
2789
عنوان

بنظرتون من جای محدودی بزرگ شدم

145 بازدید | 25 پست

من دانشجو ام تا حالا لب ب سیگار و قلیون نزدم ولی آدمی ک میکشه رو بد نمیدونم تا حالا تو رابطه نرفتم ولی اگ آدمه من بیاد میرم تا الان با پسری رفیق نبودم

الان اومدم دانشگاه میبینم این چیزا خیلی عادیه 

حالا این هیچی هم اتاقیام همشون همین شکلی ان

اومدم دیدم با شارژر من سیگارشونو شارژ میکنن چیزی نگفتم

وقتی دیدن من میبینم شوک شدن تو اتاق یکیشون کشید ی بار مسئول فهمید

وقتی خوابم سروصدا میکنن 

چند وقتیه حس میکنم ل ز ام هستن یا حداقل همو دستکاری میکنن مسافرت رفتنشون با پسر ام ک ب من ربطی نداره

از صب ک بیدار میشن تا موقع خواب با فحش حرف میزنن اونم فحش مادر میدن ب شوخی خب ناخوداگاه رو من تاثیر میزاره

همشون پولدارن و تو آرزو های من زندگی میکنن ولی در عین حال فخرفروشی ام میکنن تخم مرغ تو یخچال شکسته ریخته رو وسایلام حالم بهم خورد تا بشورم

۳ بار تا الان مسافرت رفتن اما ب من حتی تعارفم نکردن

میام برا خودم غذا درست کنم مثلا یکیشون میگه بیشتر بزار میزارم 

میرم خونه برمیگردم میبینم ترشیم نصف شده چیزی نمیگم

واقعا آرامشم بهم ریخته و جوری باهام رفتار میشه ک حس میکنم من غیرعادی ام 

نظر شما چیه خواهش میکنم راهنماییم کنید

:)🤍🧸

کاری به سبک زندگیت ندارم ، ولی اینکه هنوز شخصیت خودتو پیدا نکردی خوب نیست.

باید انقد درمورد خودت و چیزایی که دوست داری قاطع باشب که اگه کاری کردن که ناراخت شدی به زبون بیاری نه اینکه بگی مهم نیست و بعدا بهش فکر کنی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما نرمالی 

طبیعی هستی 

قانون زندگی تو خوابگاه واسشون جا نیفتاده 

بی اجازه نباید به وسایل شما دست بزنن 

حق ندارن وقتی خوابی سر و صدا کنن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

حدود ۲۰ سال پیش خوابگاهی بودم و یک سال با آدمایی شبیه این افراد هم اتاق بودم. یه شکنجه یک ساله آدمایی که از بیرون عالی و با فرهنگ ولی کنارشون بودن از زندگی کردن تو باغ وحش سخت‌تره. برای سال دیگه هم اتاقی درست پیدا کن.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
کاری به سبک زندگیت ندارم ، ولی اینکه هنوز شخصیت خودتو پیدا نکردی خوب نیست.باید انقد درمورد خودت و چی ...

اره خودمم بدم میاد ازین موضوع گله دارم 

ولی اخه من بخامم برخورد کنم پیششون کم میارم چون همشون باهمن بعدم ی حرفایی میزنن من میمونم 

خیلی راحت فحش میدن

:)🤍🧸