2777
2789
عنوان

موقع حرف زدن زبونم میگیره

124 بازدید | 23 پست

من عادت دارم تند حرف بزنم شمرده شمرده حرف نمیزنم موقع حرف زدن هم  اشتباه میگم بعضی کلماتو س و ش  رو قاطی میکنم و... 

چیکارکنم عادت کنم به شمرده حرف زدن یادم میره همش

🤍🐼🥥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من موقع خونون نیتونم حروف رو کنار هم بخونم درهم میشن فقط موقعی ک با صدا بلند میخونم خجالت میکشم...

البته همه اش رو ن مثلا از ۱۰ کلمه ی ۳ تا اینا

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

من موقع استرس نمیتونم حرف بزنم با استاد حرف میزدم همش خجالت میکشیدم استاد گفت مشکلی پیش اومده عین اسکلا حرف میزدم یعنی هروقت فکر میکنم بهش دلم میخواد خودمو از ساختمون ۵ طبقه بندازم پایین

میشه برام یک صلوات بفرستی؟ممنونم💗(حساب دست ۲ نفره)

ن اصلا پر حرف نیستم اتفاقا کم حرفم اما هرموقع هم حرف میزنم سوتی میدم

سعی کن شمرده شمرده حرف بزنی. 

بلند با خودت حرف بزن. اون کلمه هایی که مشکل داری رو با صدای بلند هی تکرار کن.

رودروایسی دارم به چشم ها که نگاه میکنم موقع حرف زدن تمرکزمو از دست میدم

سعی کن جلو آینه حرف بزنی یا اینکه با خودت حرف بزنی خودتو آروم کنی همیشه خودتو آروم نگه دار هرچی که باعث اضطرابت میشه رو توجه نکن چشماتو ببند!من ی رفیق دارم موقع حرف زدن چشماش میبنده تا استرس نگیره

سعی کن شمرده شمرده حرف بزنی. بلند با خودت حرف بزن. اون کلمه هایی که مشکل داری رو با صدای بلند هی تکر ...

وای اصلا یه کلمه های چرتی رو اشتباه میگما همش بخاطر عدم تمرکزه 

مثلا دم درشون رو گفتم دم درسون

🤍🐼🥥
سعی کن جلو آینه حرف بزنی یا اینکه با خودت حرف بزنی خودتو آروم کنی همیشه خودتو آروم نگه دار هرچی که ب ...

بنظرم اگه با خودم تو تنهایی حرف بزنم خیلی خوب باشه 

من هم کم حرفم هم با خودم حرف نمیزنم اصلا

🤍🐼🥥