2777
2789

من خرید انجام دادم اما عکس نگرفتم از فاکتورش ..الان نمیدونم از کدوم فروشگاه خرید کردم..از کجا پیدا کنم فروشگاهی ک ازش خرید کردم رو که پیگیری سفارش بزنم

ترب کلا ادمو گیج میکنههه اصلا معلوم نی چی ب چیه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون ترب معرفی میکنه هرچی بخوای بخری بزنی رودعکس میره تو سایت همون فروشگاه برای همین تو هیستوری یا تاریخچه مرورگرت هست

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
چون ترب معرفی میکنه هرچی بخوای بخری بزنی رودعکس میره تو سایت همون فروشگاه برای همین تو هیستوری یا تا ...

میدونم اما هزار چیز سزچ زدم و مثلا پوشک بچه خواستم هر فروشگاهی آورده نگاه کردم چندین فروشگاه هس و بعد از ده تا سرچ همش پاک میشه چیزی نی واسم

میدونم اما هزار چیز سزچ زدم و مثلا پوشک بچه خواستم هر فروشگاهی آورده نگاه کردم چندین فروشگاه هس و بع ...

نه بعد از ده تا سرچ پاک نمیشه ، و اینکه یادت بیاد چه روزی خرید کردی براساس تاریخ نگاه کن 

دیگه این تنها راهی بود که به نظرم اومد

یه عکس میدی از قسمتی ک میگی باید برم ببینم

الان همینجا که هستی قسمت بالای گوشی 

سمت راست 

سه نقطه  و بعد هیستوری رو بزن 

اگر زبان گوشی فهرسی 

بالای گوشی سه نقطه سمت چپ 

باز که شد تاریخچه رو بزن

ممنون عزیزم فک کنم پیدا شد مگه چی گفتی ک پیامت رو نذاشت نی نی سایت

عکس فرستادم براتون یکم نی نی سایت تو ارسال عکس قاطی کرده  بعضی وقتا نمیاد