2777
2789
عنوان

با شوهرم لج کردم نمیره

365 بازدید | 35 پست

قرار بود بریم خونه باباش بعد صبح رفتن سر خاک پدر بزرگش هرچی گفتم منم میام گفت نمیبرمت منم عصبی شدم گفتم شب نمیام خونه بابات بعدم که اومد گفت پاشو بریم من لج کردم نمیام کلی بحث کردیم تهش گفت پس منم نمیرم توهم حق نداری جمعه بری خونه بابات الان چیکار کنم من میخوام جمعه برم خونه بابام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیگه گفت نمیریم خودشم نشسته داره فیلم میبینه

اگر دوست داری بری خونه بابا . این یه بار رو کوتاه بیا اگه میشه

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 
خب دیگه نمیگه بیا بریم

تو بگو بیا بریم 😅😊

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

میشه پست اخرمو گزارش بزنید❤️

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"