2777
2789

البته همکار همسرمه

مغازه ش کنار همسرمه ولی خب در حد سلام و احوالپرسی و اینا باهم صحبت میکنیم

همسرمم باهاش دوسته و کلا باهم میرن و میان

من دیشب عکس همسرمو با کیک و کادو استوری کردم و روزش رو تبریک گفتم بهش

ایشون ریپلا زد و گفت به به مبارکه همراه با استیکر گل 

باز من یه فیلم استوری کردم اومد ریپلا زد گفت؛ لذت بردیم و پایدار باشید و ماشالله و اینا بازم با سه چارتا استیکر گل

من در جوابش چی باید میگفتم؟

فقط گفتم سلامت باشین و ممنون. البته همون دیشب نشون همسرم دادم و گفتم این دوستت این پیامو داده چی بگم بهش

نمیدونم چیکار کنم؟

تمام استوریهامو میبینه و لایک میکنه.این پیجمو تازه زدم همون اول ک پیجم باز بود منو فالو کرد دیگه هم روم نمیشه حذفش کنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس خوبی به این افراد ندارمواسم پیش اومده قبلا

وای منم خییییلی حس بدی دارم خییییییلی 

نمیدونم چیکار کنم

ینی یکسره هم تو اینستا انلاینه

تا استوری میزارم سریعا میبینه و لایک میکنه.

وای منم خییییلی حس بدی دارم خییییییلی نمیدونم چیکار کنمینی یکسره هم تو اینستا انلاینهتا استوری میزار ...

کافیه میوتش کنی و دیگه پی ویاشو باز نکنی

به همین راحتی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

سلام نگار عزیز.🌺این تجربه رو از من داشه باش.با یه شماره مخفی که فقط دوستاو خانواده خودت دارن پیچ بزن تا غریبه ها وارد پیجت نشن.در مورد ریپلای های این اقا هم فقط گاعی یه ایموجی🙏براش ریپلای کن خودش متوجه میشه مایل نیستی استوریهاتو ریپلای کنه.من خودم فقط تلگرام دارم ایتستا وغیره ندارم راحت هستم.اینطوری ادم کمتر در معرض چشم ونظر وانرژی منفی دیگران قرار میگیره

سلام نگار عزیز.🌺این تجربه رو از من داشه باش.با یه شماره مخفی که فقط دوستاو خانواده خودت دارن پیچ بز ...

سلام قشنگم

همینطوره.  منم این پیجمو تازه زدم ک فقط فامیل و دوستام باشن

این اقا یدفعه همون روزهای اول فالو کرد دیگه هم روم نمیشه بلاکش کنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام نگار عزیز.🌺این تجربه رو از من داشه باش.با یه شماره مخفی که فقط دوستاو خانواده خودت دارن پیچ بز ...

بدتر از همه اینکه منو میزاره تو کلوز فرندش...!

من نمیدونم واقعا قصدش چیه ولی حس بدی دارم

هایش کن

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

هیدن کن

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....