2777
2789

دیشب بهش گفتم بابا فردا رو مرده ها باید یه چیز برام بخری خیلی خندید گف تو باید برا من بخری ن من برا تو گفتم خب منکه پول ندارم😁

امروز برا ناهار چلو کوبیده دعوتم کرد

بعدازظهری داشتیم استوری اونایی ک عکس پدرشانو گذاشته بودن میدیدم 

بهش گفتم بابا من از قصر این روزو بهت تبریک نگفتم چون وقتی گفتم میخام دوباره کنکور بدم و مرخصی بگیرم از دانشگاه از ته دلت نفس عمیقی از رو حسرت کشیدی(با ب این نفسه میگیم حناسه یا نشکس) من میدونم تو با کنکور اوردنم بیشتر خوشحال میشی تا تبریک بهت قول میدم تمام روزای پدری که بهت تبریک خشک و خالی گفتم و حتی امسالی ک همون تبریکو نگفتم با گفتن رتبه کنکورم جبران همشو بکنم🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

گف پس اشتباها قبلا رو تکرار نکن من منتظر هدیه ام هستم محکم بچسب ب درس🫠

میشه برا سلامتیش یه صلوات مهمونم کنی؟

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

ده تا صلوات برات فرستادم عزیزم ایشالا خدا حفظش کنه نه🥲🥲🥲💫🤍

مرسی گل🥺❤️

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله ی هدیه خوب بدی و اونم سالم و سلامت باشه!

انشالا عزیزم

مرسی ازت🫠❤️

انشالله همه سلامت و شاد باشین عزیزم.

یکی از آشناها اسم دخترش رو گذاشته هناس میگفت یعنی نفس ولی یه دوست کوردی دارم میگفت نه یعنی آه سرد و غم و نفرین. این که نوشتی همونه؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ای جانم ❤️انشالله بهترین رتبه روتوکنکوربیاری که بابات ازته دلش خوشحال بشه..اللهم صل علی محمدوآله محم ...

مرسی عزیزدلم🫠❤️

انشالله همه سلامت و شاد باشین عزیزم.یکی از آشناها اسم دخترش رو گذاشته هناس میگفت یعنی نفس ولی یه دوس ...

مرسی عزیزم❤️

اره همونه من املاشو نمیدونسم فقط سعی کردم چیزی رو ک تلفظ میکنیم رو بگم