2777
2789

ای جانم 

احسنت این حرم آوردن تکوینی روی فرزند شما اثر میکند

سوالات اعتقادی خودتون بپرسید. .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا اونجاییی به امام رضا بگو ویدا خیلیییی صدا میکنه😭😭😭😭😭😭😭😭

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

الان حرمی؟؟؟

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

عزیزم مارم دعا کن، زیارتت قبول باشه😍😘

دیگران رو هیچوقت قضاوت نکنید، گرچه خودم هم گاهی اوقات قانون خودم رو رعایت نمیکنم ولی دوست دارم آدمی باشم که حس تنفر و غرور و همه چیز رو دور ریخته باشه...! میدونم خدا همیشه همراه منه، میدونم منو رها نمیکنه، میدونم همیشه حواسش به من هست و به من کمک میکنه به چیز هایی که میخوام برسم و خودشم میدونه بعد رسیدنم هزاران بار جبران خواهم کرد.... خدایا شکرت بخاطر تمام این زندگی، بخاطر تمامی اتفاقاتی که برام افتاد، چه خوب چه بد، میدونم هر چیزی که رخ داده دلیلی داشته، همیشه همراهم باش، دوستت دارم 🦋🌱

عکس از حرم بذار

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را
الان حرمی؟؟؟

اولین فرصت برم حرم ویژه شما زیارت میکنم 

سوالات اعتقادی خودتون بپرسید. .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خدا پسرتو حفظ کنه برات عزیزم.زیارتتون قبول.🥺🥺

اونجا دعا میکنی منم از این چایی بهشتیا قسمتم شه؟🥲❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)