2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خواهش میکنم ازت دعا کن زودتر با نامزدم عقد کنیم

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

توروخدا از ته دلت دعاکن امام رضا نذرامو قبول کنه حاجتروا شم دلمو شادکنه خیلی منتظرم اسمم الهام  

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد

برای شفای هما دعا کن وبرای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن وبرای دوتاعزیزم که همیشه تودرس وکار وزندگی خیلی موفق باشن آینده بسیار خوب وعالی داشته باشن ...درآمدمون خیلی زیاد بشه وهرگز پول کم نیاریم...زمینمون مشکلش حل بشه فروش بره وپول بدهی جور بشه....یه شغل عالی پیدا کنم ...مشکلاتم حل بشه