2777
2789

حدود ۱۵ سال قبل که میرفتم دانشگاه ترم اول دانشگاه بودم که از یه پسره ترم بالایی خوشم میومد ولی دوست نداشتم بهش نخ بدم و... 

فقط هر روزی کلاس داشتن اون موقع دیگه از خوشحالی دل تو دلم نبود 

دوستام همه میدونستن و میخواستن یه کاری کنن ما رو با هم آشنا کنن ولی من نذاشتم خودشم انگار فهمیده بود نگاه های منو اونم سعی در جلب توجه داشت 

بعد یه مدت میدیدم هر جا می رم تو محوطه دانشگاه اونم با دوستاش میاد یه روز برفی دیدم حلقه انداخته تو دستش و عمدا جلوی من وایساده با دوستاش و حلقه رو نشون میده آخ که چقدر اونروز گریه کردم  

۴ سال دوستش داشتم و تحمل کردم خودمو خورد نکردم 

بعد که فارغ التحصیل شدیم هنوز تو فکرش بودم همه ش می گفتم ایکاش شماره شو داشتم حداقل صداشو می شنیدم

تا اینکه یه شب خواب دیدم یه شماره خط ایرانسل روی کاغذ نوشته شد بخدا قسم اگه دروغ بگم فرداش هر چی فکر کردم یادم نیومد فقط پیش شماره ش و چند رقم از شماره یادم‌میومد تا اینکه چند شب پشت سر هم خواب دیدم تا کامل حفظش کردم ذخیره کردم شماره رو اون موقعها برنامه لاین و فیسبوک بودن رفتم لاین دیدم رو اون شماره عکس پروفایل خودش اومد بالا!!!!! اصلا باورم نمیشد 

چطور ممکنه؟! 

بعد چند سال هنوز این معما برام حل نشده س  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من هیچ من👀

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

پروفاش چی بودن ؟ زن و بچه داشت ؟

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

زن گرفته بود بازم دنبالش بودی؟؟؟؟شاید باورت نشه منم سوالات مهم امتحان وشماره صفحه ها رو تو خواب میدی ...

از یکی از دوستام شنیدم که زن نگرفته همینجوری حلقه انداخته