2777
2789

اخه چه وضعشه نه حذف تاپیک نه چیزی

نی نی یار تگ میکنم نمیاد

عکس میفرستیم میگه تا تایید ده ساعت دیگ میاد اخه هیچی نمیگید اینا هرروز دارن محدودیت اضاف میکنن

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

تازه بدون اخطار هم سریع تعلیق میکنن

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هر چی بگید محدودتر میشی

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

این عکس گذاشتنه خیلی رو مخه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

سن سایت زیر ۲۰سال شده

خب راه ندن همون اول

کدملی بخان زیر بیست بود رد کنه چ بدونم هزار راه دیگ

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

این عکس گذاشتنه خیلی رو مخه

خیلی خیلی خیلییییییییی همین اتیشیم کرده اصن

برعکس واسه من

نینی یار لایکم میکنه تگم میکنه

عکس گذاشتم ۳۰ ثانیه ای قبول میشه

حذف تاپیکم تا پیام میدم پاک میشه

خودم شک میکنم شاید پارتی دارم😂😂😂😂

به نام پدر پسر روح القدس✝️💒💞                           🖤🖤مهسا یادت رفت؟ نیکا یلدا یادت رفت؟ اون خونا رو یادت رفت؟.......🖤🖤 🦷Dentist of the future🦷

هیییییس.

ساکت بشین راضی باش. وگرنه مونا تهرانی یه تبلیغات دیگه می‌چسبونه روی اسم کاربریت، امکان ارسال ایموجی هم مسدود می‌کنه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

برعکس واسه مننینی یار لایکم میکنه تگم میکنهعکس گذاشتم ۳۰ ثانیه ای قبول میشهحذف تاپیکم تا پیام میدم پ ...

زدی خانوم دکتر میترسن دراینده کارشون گیر بشه پشت ناکارشون کنی🤣

برعکس واسه مننینی یار لایکم میکنه تگم میکنهعکس گذاشتم ۳۰ ثانیه ای قبول میشهحذف تاپیکم تا پیام میدم پ ...

تگش کن فعلا جواب منو بده بخدا ک عصبیم

به نظر من نیاز به اعتراض نیست. 

ما باید یاد بگیریم دیگه اینجا نیایم و وقت نزاریم..  به خاطر فعالیت ما توی این سایت کوفتی کلی درآمد بدست میارن و هیچ ارزشی هم برای مخاطبشون قائل نیستن. 

پس دیگه نباید اینجا تاپیک گذاشت یا زیاد آنلاین شد

. باید یه فکر درست و حسابی برای روزهای بیکاری یا دلتنگیمون بکنیم. اینجا به درد نمی خوره