2777
2789

عیدتون مبارک خوشگلا 

من ۲۵ سالمه همسرم ۲۸ سالش. یه دختر ۲سال و نیمه دارم که از شیر و پستونک گرفتم ، خودم و همسرم قصد داریم بعد از اینکه دخترمو از پوشک گرفتیم آی وی اف کنیم دوقلو بیاریم تا هم تا وقتی جوونیم بچه ها از آب‌و گل دربیان من دیگه ۳۰ سالگیم به بعد راحت باشم ، هم اینکه فاصله سنیا مناسب باشه و با هم بزرگ بشن.

همسرم همراهه و مادر و خواهرم و مادر شوهرم و خواهرشوهرم کمکم هستن و دست تنها نیستم .

قصدمون جدیه ولی الان داشتم با دکتر درباره ای وی اف صحبت میکردم می‌گفت که ما جنین میکاریم ولی ممکنه بگیره یا نگیره ، من اینو میدونستم ولی انگار وقتی دکتر گفت یجوری شدم .. خب اگه بزنه و یدونه‌ش بگیره یا سه تا بزارم و سه تاش بگیره چیکار کنم؟

هی می‌گم میسپرم به خدا ولی من خیلی بدبینم و بخش منفی ماجرا رو میبینم 

حالا دودلم انجام بدم یا نه 

فقطم دوقلو می‌خوام ، چون می‌دونم اگه یکی دیگه بیارم آنقدری درگیر همین دوتا میشم که سومی رو عمرا نمیارم 

شیر به شیرم واقعا بچه اولی اذیت میشه چون نوزاده و نیاز به رسیدگی داره و چون بعدی رو بارداری ، اونطور که باید نمیشه به بچه اولی رسید

نمی‌دونم چیکار کنم

ماشالله چ دل جرات و بنیه ایی

ب سن شما ازدواج نکردن شما بفکر دومی سومی هستی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالله چ دل جرات و بنیه اییب سن شما ازدواج نکردن شما بفکر دومی سومی هستی

دلم برای بچه‌م میسوزه که باید تنها بزرگ شه

دوست دارم اگه یه روز نبودم یکی کنارش باشه 

والا چی بگم بسپار به خدا دیگ اونم بگیر نکیرش دقیقا همونیه ک خودت گفتی ممکنه سه تا بزاری سه تاشم بگیر ...

واقعا همه چی دست خداست 

بخوای جلوگیری کنی ،‌اگه بخواد میده 

بخوای بیاری نخواد نمیده 🤦🏻‍♀️

دلم برای بچه‌م میسوزه که باید تنها بزرگ شهدوست دارم اگه یه روز نبودم یکی کنارش باشه

والا یکی اوکی شما بفکر دو سه تایی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

جاریم بعداز ۵بار ناموفق ششمین بار ۷تا جنین گذاشت یکیش گرفت در ضمن ۳بچه رو میخای چیکار؟

واااای بنده خدا چه پشتکاری داشته 

نه دیگه من در اون حد نیستم 😂

بچه اولمم تو اولین اقدام گرفت 

بقیه سه تا بچه رو می‌خوان چیکار؟ 😂

می‌خوام بزارم رو میز تلویزیون🤦🏻‍♀️😂