2777
2789
عنوان

سلام پری چهر ها

46 بازدید | 11 پست

یکمی از حال و هواتون بگید ، میخواید چیکارها کنید!؟

البته وسطش اگه رفتم معذرت میخوام

🦤🪶

‌واقعا چرا من همیشه باید مراقب باشم ناراحت نشین؟     اگه ناراحت شدی، مشکل خودته، من دیگه خسته شدم‌.

شکررررر  خدا حالم خوبه عالیم گوش شیطون کر .....لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

لاحول و قوه الا بالله العلی العظیم 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 

لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 

لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 

لاحول ولا قوة الا بالله العلی العظیم  

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم 

اینارو نوشتم ک هرکی کامنتم و دید برا خودش و حال و احوال خوبش بخونه ک شیطون تر نزنه ب حال و روز خوبش.....

یا اگ حالش بده با خوندن اینا حالش اگ یکم بده خوب شه سریع🤌🤲🙏

.

شکررررر خدا حالم خوبه عالیم گوش شیطون کر .....لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیملاحول و قوه الا ...

😍

‌واقعا چرا من همیشه باید مراقب باشم ناراحت نشین؟     اگه ناراحت شدی، مشکل خودته، من دیگه خسته شدم‌.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. 

ما دیشب ساعت سه و نیم بیدار  بودیم اون موقع خوابیدیم شوهرم میگفت ساعت ۷ و نیم انقدر سروصدا کردم اصلاااا متوجه نشدی دیدم تو خواب ناز خوابیدی و شیرین و خوش بودی تو خواب دلم نیومد بیدارت کنم بوست خواستم بکنم ترسیدم بیدارشی نکردم و فقط نگات کردم و رفتم ساعت ۸ بیدار شدم

.

اگ بدونی چقدر ظرف نشسته دارم رو عسلی مبل پر ظرف کیک و دسر و کیکی ک نصفش مونده الان دیدم نمیتونم بهم ریختگی خونه رو تحمل کنم فقط بلند شدم جمع کردم ژرفا و بردم آشپزخونه یکم خلوت شه جلوم بعد ظهر کارامو میکنم جمع و جارو دستمال کشی و ظرفا رو بشورم و خونه رو جارو کنم ....چقدر قبلش دیروز تمیز و مرتب و جارو دستمال کشی کرده بودم برق انداختم شوهرم اومد تعجب کرده بود ولی الان میگی بمب ترکیده اینجا اگ ببینی🤣🤣🤣🤣🤣🤕🤕🤕🤕

.

ما دیشب ساعت سه و نیم بیدار بودیم اون موقع خوابیدیم شوهرم میگفت ساعت ۷ و نیم انقدر سروصدا کردم اصلا ...

اخیییی بامزه ها

اگ بدونی چقدر ظرف نشسته دارم رو عسلی مبل پر ظرف کیک و دسر و کیکی ک نصفش مونده الان دیدم نمیتونم بهم ...

منم درسمو گذاشتم بعدناهار میخوام بخونممم

کارخونه سختهه

اگ بدونی چقدر ظرف نشسته دارم رو عسلی مبل پر ظرف کیک و دسر و کیکی ک نصفش مونده الان دیدم نمیتونم بهم ...

خسته نباشی سیسی قشنگم