2777
2789
عنوان

اگر 500 تومن داشتید

125 بازدید | 28 پست

میدادین امتیاز آپارتمان

یا میدادین طلا 

میگن طلا تا 8 تومن میره درسته؟ 

این کاربر دلش شکسته لطفا رعایت کنید (فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا پیج دارم میگه قیمت طلا بالا میره طی دوسال اینده

اپارتمان میخری مردم پول ندارن بخرن اکثرا معاوضه میکنن خودمون۱۲۰متری داریم الان زورمون نمیرسه۳۰متر بهش اضافه کنیم

طلا سریع نقد میشه ولی باید صبر کنی تا۲سال اینده شاید بتونی با نصف پولت بتونی اپارتمانتم بخری طلاهم داشته باشی

امتیاز آپارتمان چی هست ؟

ببین یه واحد آپارتمان که هنوز کامل ساخته نشده 

تو میری میخری  

بعد خورد خورد بقیه پولش رو میدی 

این کاربر دلش شکسته لطفا رعایت کنید (فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه) 

طلا پیج دارم میگه قیمت طلا بالا میره طی دوسال ایندهاپارتمان میخری مردم پول ندارن بخرن اکثرا معاوضه م ...

خواهشا پیجشو برام بفرست 

من ۵۰۰ تومن داشتم طلا اینترنتی گرفتم

چطوری هست اینترنتی؟